reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej aniolek
ja mam juz duze dzieci ale po nocach spac nie moge:growl::growl:
pr literki super, jak bys sama zrobila to juz mega prezencik:tak::-)

I ja witam :-)

pr- podusia to naprawdę fajny pomysł, podoba mi się :tak: Od serca i nie kąsające po kieszeni :-)

U nas nocka beznadziejna, mały się budził co chwilę dosłownie. Teraz zasnął chyba spokojniej, zobaczymy. Temperatury wysokiej nie ma i nie miał, ale bardzo niespokojny i marudny :-(

Dziewczyny o co chodziz Gruponem ?? znalazłam fajną ofertę w Szklarskiej np. 949 zł zamiast 2130 zł za 7 dni (6 noclegów) ale nie wiem kompletnie czy tylko to sie płaci czy jak ?? Dajcie znac czy warto i jak to zamówić. Chyba mam konto na Gruponie, bo przysyłają mi na e.mail oferty ale jak probuje sie zalogowac to pisze, ze ledne haslo ... wogole warto z tego korzystać ??

Ostatnia edycja:
madziarena- tam placisz tak jak przez sweet deala. przez PayU albo podbna stronke
zrobic bym zrobila takie literrki tylko farbek nie mam takich a to chyba trzeba specjalne akrylowe;/

madziarena dokladnie jest tak jak pisze pr, kupujsz voucher i placisz za niego ale jak sie okaze pozniej cos nie tak na miejcu to juz nie wyegzekwujesz od nich nic bo oni tylko posrednicza w sprzedazy
kolezanka wziela cos podobnego na citeam, polasila sie ze polowe taniej, warunki w "hotelu" tragedia i to sa te okazje

Pr czyli jak ? Jest Grupon np. 949 zł zamiast 2130 zł za 7 dni (6 noclegów) to płacę te 949 i nic więcej ? :) Głupia jestem w tym temacie ... no i najpierw chyba musze zadzwonic czy sa miejsca co ?

madziarena placisz tyle ile jest napisane czyli 946 tylko doczytaj czy to jest z wyzywieniem czy jak, no i w jakim terminie jest realizacja na pewno jest napisaa, bo moze byc np. ze za miesiac lub dwa
zanim kupisz mozedz zadzownic do nich i sie spytac, dla tych ludzi voucherowych zazwyczaj oferta jest gorsza niestety

tam tez sa zatrzezone terminy ze np oferta obowiazuje od wrzesnia do pazdziernika. I musissz ustalic wczesniej termin. I zapytaj jak jest z dzieckiem ile sie placi za nie. Obczaj hotel jak pisze ciacho zeby nie bylo niepodzianek. Bo niby promocja ale dla mnei to niem ala kasa wiec zanim kupisz to wszystko sprawdz

reklama
Do góry