reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

bry....
noooo Fruciu w przedszkolu my po sniadaniu ;-)
Future gdzie u nas jest plac zabaw?

Future
tam gdzie nie ma firmy w ogłoszeniu to już śmierdzi przekrętem albo firmą naciągającą
a ja nie chce po domach chodzić
znam trochę te tematy i uwierz mi dobre irmy sa zawsze obstawiane przez znajomych znajomych....
po urodzeniu Frucia a przed byciem w ciazy z misia jezdzilam na rozmowy przeroze odnośnie PH i uwierz mi cieżko do normalnej firmy trafić. Próbowałam to wiem... a do firmy "krzak" i chodzic po domach ja nie mam zamiaru... bo tego pełno jest.

reklama
Larvunia- jak Fruciu w przedszkolu? Amelka dzis nie ryczala w koncu:) O a ja wezme chyba sobie na urlop do Babci moje materiały i uszyje w koncu powloczki na poduszki bo ona ma maszyne;] Mam ostanio nieodparta ochote cos wyczarowac tylko nie mam kiedy;/ podrzuc jakiegos pomysla na Chrzcinay dla Antka:) bo mam być chrzesna i chciałabym cos od siebie niepowtarzalnego mu dac. i Co ja mam mu kupic doradzcie ale tak do 100 bo na wiecej mnie nie stac a buuu;(

no ja chcialam wlasnie do przedszkola dzis jechac na plac zabaw, zeby zagadac cos o kasie może, i zeby helenka się z dziecmi pobawila. ale chyba zaraz jedziemy do babci. na wioske. to dzień zleci.

ja się nie znam na tych ogłoszeniach, wczoraj dostalam 74 oferty pracy, bo jestem zarejestrowana na takiej stronie, no i ja nie wiem dla kogo te oferty. polowy nie kumam ;/
jakas durna jestem.

słonko się przebija, a mi jakoś chłodno....

dzien dobry
pr chcesz czarowac posciela;-) ja uszylam sobie ale to dawno temu poszewki z takiego wlochatego materialu sa zebrowate, gepard i zyrafa
reszte witam:-)

ciacho- ja tez chce w koncu od piatku biore urlop na tydzien to by mogla byc pogodac

Ale mam pozmysła taka podusie z imieniem i do tego jeszcze literki uszyje :D tylko czym je wypelnie hm hm hm

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry