reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej laski
dzieki kochane jestescie:*
katgen ja tez bylamniegrzeczna i chce takiego Mikołaja :)
Magda- ja ci mowie uwolnij wanne hehehe
Befatka- nie masz tam jakiejs kolezanki co by kolege wyswatac?:p

reklama
a my wczoraj juz zrobilsmy rybe po grecku i upieklam murzynka, nastawilam warzywka na salatke i obralam dzis M pokroi i zrobie druga salatke jeszcze no i pieke makowce.. no i sprzatanie jeszcze zostalo...
wczoraj z mloda popakowalam prezenty ale mi pomagala :) wziela prezent dla babci wsadzila do papieru zwinela i zagniatla i mowi mama juz :) :tak::tak::tak: a potem dobierala sie do czekolady dla dziadka i chciala mu zjesc :tak::tak::tak:
jeszcze zostala mi do zapakowania tylko lala dla niej mialam to zrobic jak mloda poszla spac ale jak ja tez jzu sie polozylam to mi sie nei chcialo wstac i poszlam spac;p;p;p:tak::tak::tak:

wiecie co normalnie tak narzekalamna mojego M a on taki kochany teraz mi tak duuzo pomaga na swieta zrobic i przy garac i posprzatac :) :tak::tak::tak:

Doberek !!!:-):-)

u nas znow pada :tak::tak:ja wczoraj robilam piernika a dzis makowca bede robic:tak::tak:

ciasteczko bylas w mcz i nie odwiedzilas mnie :wściekła/y::-)...

Pr to juz widze porobilas jedzonka,fajnie ze chlop tak pomaga a ty tak narzekalas widzisz jaki kochany :-):-)

dobra ide kawe robic i sniadanko :-):-)

hej laski:-)
ciasteczko bylams w sw i nie zaszlas osz ty:wściekła/y:
mozes mi podac jakis przepis sprawdzony na kruche ciasto?bo patrzalam na necie ale niewiem sama,a amoze ty madzia masz?
ja dzis robie salatke krokiety i 3 rodzaje ciast,masakra
siotrezenica mojego bedzie pilnowac dawidka a my skoczymy na zakupy:tak:
papap

z tego przepisu bede robic makowca wlasnie a mak mam gotowy z puszki wiec chyba sie uda :tak::tak:
dopijam kawke i spadam !!!
:-):-)

Hej Girls ;-) ja juz po Poznaniu, w domciu jestem i sie zaraz zabieram za porzadki :)
przyszli rodzice ---blok na Kochanowskiego :) na spacerek bardzo chetnie, ale w Gorzowie to dopiero pod nowym roku, no chyba ze cos sie znowu zmieni :) ok uciekam i biore sie za swiateczne porzadki ciaooo :*

reklama
madzia robie karmelowca z orzechami
delicje zgruszkami
herbatnikowiec karmelowiec:tak:
dzieki za przepis wlasnie o taki mi chodzilo,bo gdzies mi sie zagubil:tak:
ide zgotowac kawke

Do góry