reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Skladam tez juz dla was dzis zyczenia bo nie pewnie kazda jutro zajrzy...

Zdrowych, Pogodnych, Radosnych, Spokojnych,Serdecznych i Białych
Świąt Bożego Narodzenia , ciepła Betlejemskiej Szopki
SERCA WIELKIEGO,
MIŁOŚCI BLIŹNIEGO,
ZDROWIA SZACOWNEGO,
SZCZĘŚCIA RODZINNEGO!
Dla was i waszych Bliskich :)

reklama
Hello
ja sie witam w przelocie i zaraz znikam
WSZYSTKIEGO DOBREGO WAM ZYCZE W TE SWIETA KOCHANE!!!!
ja wlasnbie usiluje zmusic malego do spania bo jeszcze troche roboty mam.juz rybe po grecku i , karpia i salatke zrobilam.i teraz tylko krokiety mi zostaly.a jutro rano mama po mnie przyjezdza i jedziemy do niej(samochod wczoraj mi sie zepsul i jest w naprawie q... mac ...!)
A Ania pr to chyba w kuchni siedzi bo przed chwila widzialam ze swiatlo sie pali tam :p jak sie sledzic to sie sledzic :)tak rybnie troche pojechalam :D

239.jpeg

wesolych, cudnych i spokojnych swiat kochane!!!!:-):-)

Dziewczyny przyjmijcie ode mnie i od mojej rodzinki zdrowych, spokojnych świąt, pachnących ciepłem i miłością, mnóstwa uśmiechu w nowym roku i szampańskiej zabawy sylwestrowej!!!

uff jaka ja padnieta jetsem.glowa mnie napierdziela a plecy to juz szkoda gadac od tego stania przy garach,ciasta wyszly i sie bardzo ciesze:tak:
a na jutro zostawilam sobie ten herbatnikowiec bo nie mam formy zapomnialam dzis kupic,i musze czekac do jutra,niech to dojdzie do siebie, w dodatku doszlo mi wiecej roboty bo mama sie rozchorowala i czesc roboty spadlo na mnie bo ona nie ma sil:eek:
choinka piekna:tak:
heh a dzis gdzies zagubil sie smoczek i za zadne skarby nie mozemy znalesc,wiec caly dzien dawid bez smoczka wcale nie bylo tak zle ,zobaczymy jak nocka bedzie,
dobra laseczki ja znikam
wszytskiego naj naj naj wam zycze na swieta:tak:
ehh:eek:skad wy bierziecie takie ladne zyczonka?

Gdy w powietrzu unosi się zapach choinki,
a na niebie świeci pierwsza gwiazda,
przyjmijcie najserdeczniejsze życzenia.

Niech magiczny czas Bożego Narodzenia przyniesie Wam same szczęśliwe chwile w gronie najbliższych.

W nadchodzącym roku 2010 życzę Wam wiele radości,
wewnętrznego i zewnętrznego piękna,
satysfakcji w sferze zawodowej i prywatnej,
a także wiele energii, by każdego dnia zmieniać życie na lepsze.

Wesołych Świąt

reklama
Do góry