reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej laski
dzieki kochane jestescie:*
katgen ja tez bylamniegrzeczna i chce takiego Mikołaja :)
Magda- ja ci mowie uwolnij wanne hehehe
Befatka- nie masz tam jakiejs kolezanki co by kolege wyswatac?:p

reklama
a my wczoraj juz zrobilsmy rybe po grecku i upieklam murzynka, nastawilam warzywka na salatke i obralam dzis M pokroi i zrobie druga salatke jeszcze no i pieke makowce.. no i sprzatanie jeszcze zostalo...
wczoraj z mloda popakowalam prezenty ale mi pomagala :) wziela prezent dla babci wsadzila do papieru zwinela i zagniatla i mowi mama juz :) :tak::tak::tak: a potem dobierala sie do czekolady dla dziadka i chciala mu zjesc :tak::tak::tak:
jeszcze zostala mi do zapakowania tylko lala dla niej mialam to zrobic jak mloda poszla spac ale jak ja tez jzu sie polozylam to mi sie nei chcialo wstac i poszlam spac;p;p;p:tak::tak::tak:

wiecie co normalnie tak narzekalamna mojego M a on taki kochany teraz mi tak duuzo pomaga na swieta zrobic i przy garac i posprzatac :) :tak::tak::tak:

Doberek !!!:-):-)

u nas znow pada :tak::tak:ja wczoraj robilam piernika a dzis makowca bede robic:tak::tak:

ciasteczko bylas w mcz i nie odwiedzilas mnie :wściekła/y::-)...

Pr to juz widze porobilas jedzonka,fajnie ze chlop tak pomaga a ty tak narzekalas widzisz jaki kochany :-):-)

dobra ide kawe robic i sniadanko :-):-)

hej laski:-)
ciasteczko bylams w sw i nie zaszlas osz ty:wściekła/y:
mozes mi podac jakis przepis sprawdzony na kruche ciasto?bo patrzalam na necie ale niewiem sama,a amoze ty madzia masz?
ja dzis robie salatke krokiety i 3 rodzaje ciast,masakra
siotrezenica mojego bedzie pilnowac dawidka a my skoczymy na zakupy:tak:
papap

z tego przepisu bede robic makowca wlasnie a mak mam gotowy z puszki wiec chyba sie uda :tak::tak:
dopijam kawke i spadam !!!
:-):-)

Hej Girls ;-) ja juz po Poznaniu, w domciu jestem i sie zaraz zabieram za porzadki :)
przyszli rodzice ---blok na Kochanowskiego :) na spacerek bardzo chetnie, ale w Gorzowie to dopiero pod nowym roku, no chyba ze cos sie znowu zmieni :) ok uciekam i biore sie za swiateczne porzadki ciaooo :*

reklama
madzia robie karmelowca z orzechami
delicje zgruszkami
herbatnikowiec karmelowiec:tak:
dzieki za przepis wlasnie o taki mi chodzilo,bo gdzies mi sie zagubil:tak:
ide zgotowac kawke

Do góry