reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej blond :-):-):-) gdzie swieta spedzasz??

marzenka ale pysznosci serwujesz wow,a to chyba takie ciasta bez pieczenia sa??

dobra wypilam ide zrobic polewe na mojego piernika...:tak::tak:

bay bay laski :-):-)

reklama
ale ssie umialam:tak::tak::tak::laugh2::laugh2::laugh2:

przeczytajcie to:

Kłopotliwa dolegliwość

W 1998 r. prawnik Antonio Mendoza z La Grange w Georgii został wypisany ze szpitala po usunięciu telefonu komórkowego, który znajdował się... w jego odbycie. Jak potem tłumaczył – zawinił pies, który zostawił telefon w kabinie prysznicowej. Mendoza poślizgnął się na kafelkach, potknął o psa i usiadł na własnej komórce. Usunięcie aparatu do łatwych nie należało. Lekarze (a może bardziej pacjent) męczyli się ponad 3 godziny, bo składany telefon się otworzył!

Magdamir, czesc :) swieta u rodzicow w Swiebodzinie, pozniej maly rajd po okolicy od 26 w Międzyrzeczu u znajomych :p :) i moze z nowym znajomym :D:D:D :) zobaczymy, ok zaczynam kuchenne akty cz 1 :)

czesc

pr u ciebie widze do swiat z gorki masz ;-)
co do tego tekstu z telefonem to masakra jakas heheheheheheheh...

noooooooo u nas tez pada i pada snieg... ale chyba troche taki mokry ciek,awe czy snieg sie utrzyma :eek:

my sniadanko dopiero jemy..., zaraz z psem ide... niechce mi sie jak nie wiem :sorry:

blodni 25 widze z e bedziesz w mouich stronach:tak:
zapraszam na kawke:tak:
madzia ten herbatnikowiec tylko nie pieczony jest:tak:trezba do lodowki wlozyc
ide nalesniki zrobic na krokiety;-)

no moje ciasto na makowiec juz gotowy chlodzi sie w lodowce jedna czesc a druga w zamrazarce bo bede ja na wierzch tarkowac :tak::tak:

blond widze ze bedziesz w miedzyrzeczu hehe ja tu mieszkam :tak::tak:
a na jakiej ulicy?

marzenka milego smazenia ja krokiety mam od tygodnia juz zamrozone i gotowe tylko do smazenia :-):-)

my zaraz wyruszamy sie do miasta po jajka i do lidla jeszcze :tak::tak:tylko ze to pada i pada....

a pozniej bede jeszcze na salatke kroic robie gyrosa :tak::tak:

dobra laleczki do pozniej :-):-)

marzenka21...na kawkę zawsze :) mam nadzieje ze sie zmieszcze w czasie :) dam znac jeszcze :) narazie walcze z salatka i makowcem :)
magdamir- ulicy hmmmm , w strone zamku niedaleko restauracji piastowska :) jeszcze sie dowiem
:) ok walka z kuchnia swiateczna c d n ....do pozniej girls :)

ciasteczko bylas w mcz i nie odwiedzilas mnie :wściekła/y::-)...

ciasteczko bylams w sw i nie zaszlas osz ty:wściekła/y:

czesc
dziewczyny ale my w sm tylko na cchwilunie czesc kupowalismy do auta a przez mcz przejazdem wiec no nie bylo jak wiec nie zloscic sie prosze tu na mnie:-):-)

widze ze tu wrze robota kazdy juz cos porobione no ja tez 6 makowcow i jakies tam ciasto wczoraj 2 keksy upieklam a slatki juztro porobie chyba
narazie musze do garazu isc

reklama
hej dziolchy widze ze zajete jestescie bardzo :tak::tak:
ja wlasnie skonczylam na dzisiaj swoja robote hehe
zrobilam 2 salatki gyrosa i sledziowa :tak::tak:..upieklam makowca :tak:
i narazie wsio....
na jutro zostaja rybki do smazenia i krokiety i mozna swietowac :-):-)

ciasteczko 6 makowcow wow :-):-) w jakims salonie czy sklepie byliscie w sw??
bo oj tez planuje jechac po nowym roku do swiebodzina bo musi tam jakos czesc tez do auta kupic :tak::tak:

Katgen wesolych swiat i spokojnej podrozy :-):-)

blond ja na kopernika mieszkam w poblizu intermarche :-):-)

dobra robcie tam sobie dalej ja uciekam juz polezec :-)

Do góry