reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
u mnie na bank...ale czy Ty grzeczna byłas to nie wiem...
ale w sumie....lepiej byc niegrzeczna to z rózgą przyjdzie
buahahaha:-D:-D

Czesc lachony
Ja tam wole dostac klapsa niz rózga po doopie :-p:-p
Ja sie delektuje ostatnim wolnym wieczorem.Jutro bedzie juz u nas ten kolega.Gosc od dawna nie ma laski i jest zaje*** marudny chyba pójde spac jutro wczesniej :-D:-D:-D
Pr - biedny twój bratanek.
Magda jak masz tak fajnego sasiada jak mikołaj Katgen to moze nie zabijaj jeszcze tych karpi i bedziesz miała wymówke zeby sie u niego wykapac:-D:-D

witam wieczornie
a ja to dzisiaj bylam w swiebodzinie po cosik i przez miedzyrzecz przejazdem no i mijalam keszyce:-)
no dziewczyny w waszych stronach bylam:-)
aniu na pewno wszystko bedzie ok, dzieci szybko zdrowieja nie martw sie wszystko sie ulozy
befatka powiadasz ze maruda ten wasz kolega hehe baby brak to marudzi ale jak maja kobite tez marudza ze ciagle czegos ona chce od nich:-D:-D

a mi sie wlasnie keks piecze a jutro robie hurtowo makowce bo moja mama mowi ze juz nie umie ich piec wiec jej robie czyli 6szt zawijanych

reklama
Do góry