reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

u okulisty ok
u laryngologa ok
biedny ile on sie musi wycierpiec jak ja nienawidze tego roku niech on juz sie skonczy:-:)-:)-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
reklama
uokulisty ok
u laryngologa ok
biedny ile ona is e musi wycierpiec jak ja nienawidze tego roku niech on juz sie skonczy:-:)-:)-:)-:)-(

no wspolczuje rodzica :tak::tak:napewno bardzo przezywaja bo wiadmo jak dziecko chore to nic innego sie nie liczy,ale badz aniu dobrej mysli wszystko bedzie dobrze napewno szybko wroci malutki do domku :tak::tak:

a gdzie sa w szpitalu u was??

heh a my nie idziemy na spacer,hmm bo pada deszcz:-:)-(hmm i coz tu robic:eek:
ania pr mam nadzieje ze bedzie wszytsko ok z twoim chrzesniakiem:tak:
lece pomeczyc troszke synka :tak:tzn zabawa:tak:

tak Magda niestety u nas ten szpital to istny cyrk nie wiedza co dziecku jesti tak nic nie robia... a wczoraj mama mowila ze powyganiali rodzicow z dzieciaczkami z goraczka na 2 godziny na korytarz bo onni sobie musieli listwy do podlogi przykrecic no zesz kurr.. jego mac no jak by nie mogli zrobic do konca remontu i dopiero oddawac sale ( bo remont robili w kwietniu) njapierw pol oddzialu potem 2 pol jakja bylam z mala na badaniach to jzu od razu mogli do konca zrobic ale czego sie spodziewac po tym naszym za,,,,, gorzowoskim szpitalu nie zycze nikomu aby do niego trafil masakra... ja mam taka uraze do tego szpitala ze nie pytajcie, po porodzie, po pobycie w szpiatlu mojej mamy i po tym jak Kacperek sietam meczy...

przepraszam ze ja was tak mecze ale musze komus pomarudzic

no coz jeszcze tylko jutro do roboty od 6-12 i wolne do 4 stycznia juuupi:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

marzenka u nas tez pada :tak::tak:
moj m pojechal do pracki po rybki hehe a ja wode wpuszczam do wanny co by sobie troszke poplywal :-D:-D
pozniej jeszcze do sklepu skoczyc musze po polewe na ciasto i drobne rzeczy :tak::tak:
no nic ja tez sobie uciekam narazie !!!

mi sie podoba :) dziewczynka cos tam gada do mamy ze by sie chcial umyc a tam karp plywa a na koniec mowia uolnij sowja wanne kup dzonka z karpia czysciutkie i swiezutkie;]

reklama
nasze wieloryby :-D:-D

Załączniki

• zdjecie 005.jpg
    zdjecie 005.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 23
  • zdjecie 006.jpg
    zdjecie 006.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 25
Do góry