reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Bry :) Ja juz od rana na nogach i juz w Poznaniu, snieeeguuu duzzzooo i bialutko trzeba bedzie wziasc chrześniaka na sanki :p bede pozniej 3majcie sie Mamuszki :) :-)

ania- tak zawijanego chcialam zrobic z ciasta przepisu asi- tego co na rogaliki mowila ze powinno wyjsc

blond- fakt trezbe kozystac ze sniegu tylko ze u nas mala chora i nawet nie mozemy wyjsc :( to skad jestes jesli mozna wiedziec tzn jaka ulica? moze kiedys cie zgarniemy z 2 blond na spacerek;p

Hejka,my juz po obiadku...:-):-)
zaliczylismy tez maly spacer fajnie bo juz ie ma az tak duzego mrozu,ale chlapa to bedzie nieziemska :wściekła/y::wściekła/y:
o 14 skoczymy po hancie i do miasta musze isc jakis stroj na bal zarezerwowac to mloda wybierze jaki tam chce..i zapisza...bedzie z glowy :tak::tak:

Kasia zdrowka dla izoldy przejdzie jej hanka tak miala 3 dni temp...i zeszlo samo...:tak::tak:...

Dobra zmykam myc naczynia :-):-)

PR gdyby nie to ze zdjecie jej zobaczylam to tez bym nie wiedziala kto to hehehehe... ja tak samo nie mam pamieci do nazw, nawizk i imion ;-)

blond 25 oooo w poznianiu, moj brat dzis wraca z pozniania do rodzicow na swieta sie zjezdza ;-) Hehehe moz stescie sasiadami teraz hehehehe ;-):-D

magda u ciebie jak u mojej babci o 12.00 juz obiad heheheeh... my o 10- 11.00 sniadanie jedlismy :sorry:
z obiadek dzis nie szaleje, mam zupke z soboty jesienna z warzywkami ;-) no i czesc kura z wczoraj zostalo.

larvunia my roznie jemy przewaznie 13-13:30...:-):-)
ale ze dzis juz byla ugotowana i goraca to odrazu sie zjadlo...glodna juz bylam :tak::tak:

no nic spadam juz.........

aha dzis maly sukces bo pierwsza kupa do nocnika byla :-D:-D
wyczulam moment ze go akurat posadzilam bo tak by w majty zrobil..bo dalej sam nie wola :no::no::no:...

dobra narka...

ciasteczko jak robisz makowca zta gotowa masa z puszki to dodajesz do niej mleko albo piane z bialek??
bo tak czytalam ze niektorzy robia dlatego pytam...bo nie wiem.
..
:no::no:

reklama
ciasteczko jak robisz makowca zta gotowa masa z puszki to dodajesz do niej mleko albo piane z bialek??
bo tak czytalam ze niektorzy robia dlatego pytam...bo nie wiem...:no::no:

madzia robie z masa z puszki tak jest:-) nie chce mi sie grzebac i robic samej
ale nie daje do niej nic moze dlatego ze robie wlasnie w tym ciescie piaskowo cyrtynowym to ona trzyma ten mak
ale teraz robie zawijane makowce i zero wypadania
jak chcesz mozesz dodac piane z bialek tylko nie za duzo

ale za to wlasnie upieklam ciasteczka cynamonowe no cudny zapach a smak mniam mnia

Do góry