reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Czesc kobity
Musze isc doładowac prąd i po drobne zakupy a nie chce mi sie jak cholera.Bo zimno.
A i musze wysprzątac jeszcze 1 pokój bo bedziemy mieli goscia(nasz stary kolega) na swiet, z pokoju zrobiłam sobie małą graciarnie na wóżki itd.Ciesze sie bo gosciu jest wporzo i lubi lepic pierogia:-D:-D

miłego dnia babolki
Katgen duzo zdrówka dla Izulki ja tez bym popędziła do lekarza bo jak na swieta znowu by zaczeła gorączkowac to wtedy juz tylko szpital zostanie

Ostatnia edycja:
reklama
no wąłsnie czekam na wiadomosc ok kamila na która nas zarejstrował.
no ja biore pod uwage albo trzydniówke albo zeby.
nie wiem.

witam dziolchy
ja tak pozno bo auto oddawalismy do mechaniki a trzeba bylo az na zawarcie zawozic
aniu pysznosci robisz no i duzo tego miecha robisz, my w tym roku tak aby tylko cos tam pojesc
befatka jaj zakupy udaly sie? cos tam nakupowala?:-)

u nas zima nie lubie taki sniegu jak ma byc odwilz ale za to dzieciaki kochaja sniego to niech moze jeszcze tak z 20cm sypnie:-)

katgen moze zlapala jakiegos wirusa mloda nasza tez miala goraczke po 38 -39 i po 2 dniach przeszlo mowili ze to 3 dniowka ale ja mysle ze to bylo co innego zwylky paskudny wirus bo starsza dzien pozniej pochorowala sie i byla chora caly tydz a ta nie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ktory chlop nie jest mieskozerny...:-D:-D moj tez lubi kielbachy kotlety itp. a przez ta przymusowa diete to teraz pochlania jak nigdy to mieso:-D

a ja mam takie "napady" na mieso moge nie jesc tydzien 2 tyg a potem moge jesc np. schabowe albo mielone 2-3 dni z rzedu a potem znowu przerwa, osobiscie wole zolty ser mniam mniam dziewczyny moje lubia tosty tzn.mloda bez sera i szynka a starsza z serem i miechem i duzo ketchupu:-)

tez bym sobie zjadla tylko nie mam opiekacza a buuuu
co tam jeszcze robice dobrego na swieta? ja dzisiaj chyba upieke murzynka- ala piernika
a w srode bede piec makowce i zrobie salatki i wsio
no io chate trzeba jeszcze wysprzatac :no: jak mi sie nie chce:tak:

reklama
no tylko skad miała by tego wirusa? caly zeszły tydzień nie wychodziłysmy z domu ani w zasadzie chyba nikt u nas nie byl...

Do góry