reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

magda- fajnie ze M choc karpia od firmy dostanie;] czy dostal tez jeszcze jakies paczki dla dzieciaczkow?

U nas swieta nie zapowiadaj sie fajnie:( Bratanek w szpitalu chyba zostanie :-( wczoraj robili przeswietlenie pluc i ma jakies zmiany- dostaje antybiotyk dozylnie a teraz szykuja go do tomografu (dostaje kroplowki i bedzie mial robione pod narkoza) az mi sie nie chce juz tych swiat:-:)-:)-:)-(

reklama
PR wspolczuje a ile lat ma ten maluszek??
glowa do gory bedzie napewno dobrze :-):-)

a m paczek dla dzieci nie dostali nigdy nie daja tylko kase 380 zl....:tak::tak:

dobra musze leciec papa :-):-)

madzianka a kto bedzie kapria zabijal?:-D
a wy wigilie w domku?
a zamowilas ta lalke dla hani?
a ja za to sie ciesze ze juz sie balam ze jutro bede miec istny maraton bo zakupy musze zrobic ciasta upiec itd a sie okazalo ze moj dzis ostatni raz do pracy pojechal wiec prawie ma 2 tyg wolnego:tak:bardzo mnie to cieszy:tak:
my jutro ubieramy choinke,musze dokupic podstawke i jakies dekoracje jeszcze bo za malo mam:szok:no i lampki:eek:

takze jutro raczej z rana wybyjemy do miasta
madziarena i jak muzyczka?

a moj nic w pracy nie dostal:szok:
coz normalka:eek::crazy:
co za sprawiedliwosc w keiperze dostaja bony na 700zl a w sanepidzie 600zl no wiecie co ale im zazdroszcze bo swieta maja za friko:wściekła/y::wściekła/y:

marzenka tak moj bedzie je zabijal...
lalke nie zamowilam kasy za malo bo wyszly inne wydatki niespodziewane ale kupilam jej inna lalke i takie figurki co sobie upatrzyla,a dla szymka pistolet wiartatrke i auto straz pozarna :tak::tak:
my wigilie w domku :-):-)...
moj ma wolne juz od wczoraj do 4 stycznia :szok::szok:...
marzenka nie narzekaj w wojsku nie maja zle heh :-D:-D 13-stki itp sprawy ciepla posada:-D:-D

dobra teraz juz spadam pa :tak::tak:

asienka- niestety ja nie poradze ci nic na rozstepy- jedynie co to poczekac to troche zjasnieja same ale juz nic z tym cholerstwem sie nei da zrobic a buuu ja mam caly brzuch i piersi i biodra pociachane:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a jak mi zimno to i tak sie robia sine tez bym chciala sie tego pozbyc:no::no::no::no:

że to nie zniknie to ja wiem ale co zrobić, żeby tak cholernie nie bolało. Ja czuję jak ta skóra pęka. Po cholerę ja się tak smarowałam.

Ja też mogę pochwalić mój zakład zamiast bonów dostałam dodatkowo na konto 700 zł czyli też całkiem nieźle. Dodatkowo ze związków 150 zł na święta ze związków, 200 ze związków za urodzenie dziecka, 800 z PZU za urodzenie czyli całkiem nieźle.
Mam za co choinkę i karpia kupić.
Te dzieciowe pieniądze schowałam dzieciom do skarbonki niech czekaja w razie "w".

hej
zimno dzisiaj znowu:-( ale fakt za 2 dni wigilia i ja tez jakos specjalnie tego nie czuje pewnie przez to cale zamieszanie a poza tym ciagle czlowiek w biegu
ja dzisiaj bede keksa piec i ostatnie zakupy sie zrobi i nie bede juz chya wiecej po sklepach biegac:-D

a ja dzisiaj wstalam o 5:50 zeby buleczki drozdzowe z cynamonem upiec do przedszkola, dobrze ze ciasto zrobilam wieczorem to dzisiaj tylko zrobilam cala reszte hehe
mloda wstala o 6 to mi pomagala przy nich wsumie takim cukrem je sypala, mam nadzieje ze beda dzieciakom smakowac bo moje je pozeraja:-):-)

że to nie zniknie to ja wiem ale co zrobić, żeby tak cholernie nie bolało. Ja czuję jak ta skóra pęka. Po cholerę ja się tak smarowałam

asienka wsumie ja tez ci nie poradze w ciazach mi ani jeden rostep nie wyszedl,
za to mialam je juz duzo wczesniej jako nastolatka na piersiach a po drugiej ciazy dojrzalam ze ma na biodrach a nie wiedzialam o ich istnieniu dobrych pare lat ale one sa tak cienkie i wygladaja jak srebrne nitki

nie wiem dlaczego cie boli mnie to nie bolalo moze za szybko chudniesz czy co ze cie bola??:-:)-(

reklama
madzia ale ze to fajnie nazwala "ciepla posada":-Dw sumie masz racje:tak::tak:
asienka to kaski wpadlo sporo:tak:
ciasteczko ty bys mogla cukiernie otworzyc:-D:-Dtakie cuda robisz;-)

Do góry