reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Bry :) Ja juz od rana na nogach i juz w Poznaniu, snieeeguuu duzzzooo i bialutko trzeba bedzie wziasc chrześniaka na sanki :p bede pozniej 3majcie sie Mamuszki :) :-)

ania- tak zawijanego chcialam zrobic z ciasta przepisu asi- tego co na rogaliki mowila ze powinno wyjsc

blond- fakt trezbe kozystac ze sniegu tylko ze u nas mala chora i nawet nie mozemy wyjsc :( to skad jestes jesli mozna wiedziec tzn jaka ulica? moze kiedys cie zgarniemy z 2 blond na spacerek;p

Hejka,my juz po obiadku...:-):-)
zaliczylismy tez maly spacer fajnie bo juz ie ma az tak duzego mrozu,ale chlapa to bedzie nieziemska :wściekła/y::wściekła/y:
o 14 skoczymy po hancie i do miasta musze isc jakis stroj na bal zarezerwowac to mloda wybierze jaki tam chce..i zapisza...bedzie z glowy :tak::tak:

Kasia zdrowka dla izoldy przejdzie jej hanka tak miala 3 dni temp...i zeszlo samo...:tak::tak:...

Dobra zmykam myc naczynia :-):-)

PR gdyby nie to ze zdjecie jej zobaczylam to tez bym nie wiedziala kto to hehehehe... ja tak samo nie mam pamieci do nazw, nawizk i imion ;-)

blond 25 oooo w poznianiu, moj brat dzis wraca z pozniania do rodzicow na swieta sie zjezdza ;-) Hehehe moz stescie sasiadami teraz hehehehe ;-):-D

magda u ciebie jak u mojej babci o 12.00 juz obiad heheheeh... my o 10- 11.00 sniadanie jedlismy :sorry:
z obiadek dzis nie szaleje, mam zupke z soboty jesienna z warzywkami ;-) no i czesc kura z wczoraj zostalo.

larvunia my roznie jemy przewaznie 13-13:30...:-):-)
ale ze dzis juz byla ugotowana i goraca to odrazu sie zjadlo...glodna juz bylam :tak::tak:

no nic spadam juz.........

aha dzis maly sukces bo pierwsza kupa do nocnika byla :-D:-D
wyczulam moment ze go akurat posadzilam bo tak by w majty zrobil..bo dalej sam nie wola :no::no::no:...

dobra narka...

ciasteczko jak robisz makowca zta gotowa masa z puszki to dodajesz do niej mleko albo piane z bialek??
bo tak czytalam ze niektorzy robia dlatego pytam...bo nie wiem.
..
:no::no:

reklama
ciasteczko jak robisz makowca zta gotowa masa z puszki to dodajesz do niej mleko albo piane z bialek??
bo tak czytalam ze niektorzy robia dlatego pytam...bo nie wiem...:no::no:

madzia robie z masa z puszki tak jest:-) nie chce mi sie grzebac i robic samej
ale nie daje do niej nic moze dlatego ze robie wlasnie w tym ciescie piaskowo cyrtynowym to ona trzyma ten mak
ale teraz robie zawijane makowce i zero wypadania
jak chcesz mozesz dodac piane z bialek tylko nie za duzo

ale za to wlasnie upieklam ciasteczka cynamonowe no cudny zapach a smak mniam mnia

Do góry