reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ok dzieki bo wlasnie nie wiem jaki ten mak jest bo perwszy raz robie ale chyba sie trzyma ladnie chodzi mi zeby nie byl zbyt suchy :tak::tak:
a tej piany z bialek to ile??:-):-)

..dawaj ciasteczko
:-):-)
:-)

reklama
hej,

a ja siedze sama, M już godzię temu do castoramy po choinke pojechał i wsiąkł:sorry:Mały już szczeście śpi, a ja wykąpana film ogladam.

katgen- trzyam kciuki zeby małej szybko termp. spadła.

Wy pieczecie makowca, a ja dziś kupiłam:sorry::eek::confused2:musi starczyć.

:-)Ale się rozpisałyście:-):-)

Wczoraj, to chyba rekord w pisaniu w niedzielę pobity.:-);-):-)

Ja czytam regularnie (w trakcie karmienia, więc z pisaniem ciężko).

Wczoraj zagoniłam mężulka do ucierania keksa, więc jedno ciasto już mam (pytanie tylko czy doczeka do świąt;-);-)). Właśnie go schowałam, co by nie raził w oczy.
Dzieci śpią.
Przed chwilą skończyłam pakować prezenty. Darek śmieje się, że prezenty są a choinki jeszcze nie ma (tzn jest kupiona ale jeszcze nie ma jej w domu). Chyba jutro się za nią weźmiemy chociaż nie wiem czy się wyrobię, bo wybieram się jutro wyspowiadać a to pewnie trochę zajmie (nie żebym miała tyle grzechów;-);-)).

Ps. znacie jakiś skuteczny sposób na rozstępy?? Wiem przyzwyczaić się:-D:-D
W ciąży nic mi się nie pojawiło a teraz mnie hurtowo atakują:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Na szczęście nie są one w widocznych miejscach ale boli to to jak cholera.
Kupiłam w aptece silikonowy żel na blizny co niby spłyca i rozjaśnia rozstępy. Śmierdzi to cebulą jak cholera, drogi jak diabli ale wcieram to dziadostwo może coś pomoże.

Ostatnia edycja:
asienka- niestety ja nie poradze ci nic na rozstepy- jedynie co to poczekac to troche zjasnieja same ale juz nic z tym cholerstwem sie nei da zrobic a buuu ja mam caly brzuch i piersi i biodra pociachane:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a jak mi zimno to i tak sie robia sine tez bym chciala sie tego pozbyc:no::no::no::no:

reklama
Dzien doberek !!!:-):-)
kurde za 2 dni wigilia a ja jej wogole nie czuje heheh
ale dzis choinke ubieramy :-):-)

asienka ja tez nie pomoge bo nie mam rozstepow o dziwo jakos nie wyszly mam tylko 2-3 sztuli na brzuchu :-):-) a w ciazy smarowalam brzuchj zwykla oliwka bambino :tak::tak:
no pozniej na ostatnie zakupy ide bo mleko malemu trzeba kupic i dzis pieke piernika hehe...
a mariusz do pracki jedzie po 3 karpie bo dostaja :tak::tak:wiec jeden sobie dzis poplywa troszke we wannie zeby dzieci mialy radoche :-D:-D
no to narazie zycze milego dnia ide chatke ogarnac :tak::tak:

Do góry