reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ok dzieki bo wlasnie nie wiem jaki ten mak jest bo perwszy raz robie ale chyba sie trzyma ladnie chodzi mi zeby nie byl zbyt suchy :tak::tak:
a tej piany z bialek to ile??:-):-)

..dawaj ciasteczko
:-):-)
:-)

reklama
hej,

a ja siedze sama, M już godzię temu do castoramy po choinke pojechał i wsiąkł:sorry:Mały już szczeście śpi, a ja wykąpana film ogladam.

katgen- trzyam kciuki zeby małej szybko termp. spadła.

Wy pieczecie makowca, a ja dziś kupiłam:sorry::eek::confused2:musi starczyć.

:-)Ale się rozpisałyście:-):-)

Wczoraj, to chyba rekord w pisaniu w niedzielę pobity.:-);-):-)

Ja czytam regularnie (w trakcie karmienia, więc z pisaniem ciężko).

Wczoraj zagoniłam mężulka do ucierania keksa, więc jedno ciasto już mam (pytanie tylko czy doczeka do świąt;-);-)). Właśnie go schowałam, co by nie raził w oczy.
Dzieci śpią.
Przed chwilą skończyłam pakować prezenty. Darek śmieje się, że prezenty są a choinki jeszcze nie ma (tzn jest kupiona ale jeszcze nie ma jej w domu). Chyba jutro się za nią weźmiemy chociaż nie wiem czy się wyrobię, bo wybieram się jutro wyspowiadać a to pewnie trochę zajmie (nie żebym miała tyle grzechów;-);-)).

Ps. znacie jakiś skuteczny sposób na rozstępy?? Wiem przyzwyczaić się:-D:-D
W ciąży nic mi się nie pojawiło a teraz mnie hurtowo atakują:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Na szczęście nie są one w widocznych miejscach ale boli to to jak cholera.
Kupiłam w aptece silikonowy żel na blizny co niby spłyca i rozjaśnia rozstępy. Śmierdzi to cebulą jak cholera, drogi jak diabli ale wcieram to dziadostwo może coś pomoże.

Ostatnia edycja:
asienka- niestety ja nie poradze ci nic na rozstepy- jedynie co to poczekac to troche zjasnieja same ale juz nic z tym cholerstwem sie nei da zrobic a buuu ja mam caly brzuch i piersi i biodra pociachane:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a jak mi zimno to i tak sie robia sine tez bym chciala sie tego pozbyc:no::no::no::no:

reklama
Dzien doberek !!!:-):-)
kurde za 2 dni wigilia a ja jej wogole nie czuje heheh
ale dzis choinke ubieramy :-):-)

asienka ja tez nie pomoge bo nie mam rozstepow o dziwo jakos nie wyszly mam tylko 2-3 sztuli na brzuchu :-):-) a w ciazy smarowalam brzuchj zwykla oliwka bambino :tak::tak:
no pozniej na ostatnie zakupy ide bo mleko malemu trzeba kupic i dzis pieke piernika hehe...
a mariusz do pracki jedzie po 3 karpie bo dostaja :tak::tak:wiec jeden sobie dzis poplywa troszke we wannie zeby dzieci mialy radoche :-D:-D
no to narazie zycze milego dnia ide chatke ogarnac :tak::tak:

Do góry