reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
moze miec gardlo chore i miec taka goraczke a to moze byc wirusowe albo zlapala zimnego powietrza i wsio:-(albo zeby tak jak ania pisze
ale wystarczy ze ktos ma i moze nie byc chory a dziecko zlapie
ja nie choruje praktycznie w ogole ale najpierw dziewczyny byly chore tak dziwnie a moja kuzynka zlapala oskrzela i tez mowila ze miala taki tam sobie kaszelek i mi tez sie tak zaczelo ot taki kaszelek wiec polecialam do lekarza bo podejrzane to bylo bo ja nie kaszle i wolalam dmuchac na zime a ona ze gorne drogi oddechowe mam chore i pojedyncze szmery na oskrzelach
w ciagu jednej doby mi sie tak zrobilo wiec wirusy sa paskudne:wściekła/y::wściekła/y:

ania a ty zawijanego makowca pieczesz?
ja upieklam w piatek bo mi sie ostalo pol puszki maku no i w sobote nie bylo po nim sladu rodzice doszamali reszte:-)
ja bede keks piekla nie lubie bab itp. ale keks moge zjesc bo ma duuuuzo bakalii:-):tak:

NO i Szanowny dzwonił ale juz do "normalnego" lekarza nie rejestruja.
Został taki jeden nie bede nazwiskami walic co jakos mu nie ufam. Nie wiem czy pojade, zobacze jeszcze jak to bedzie.

Co do świąt to pierniczków juz garstka, ciasteczek tez ubywa ciagle....

Czekam na rozkazy do mamy co mam zrobić. ale jakos ciasto mi nie pasi bo wieźć je 400km.? rozdziaba sie i tyle bedzie.

wkońcu mniejszy mróz...

reklama
Do góry