reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no a ja juz mam plany na jutro, lekarz, askana, krawcowa, zakupy. i pewnie cały dzień zleci. zabieram dzieci, bo J musi się uczyć, a ja sobie dzień zaplanuje już ;)

chyba, ze zasne w askalandii haha.
moze wezme aparata, to cos porobie jakies foty

i najadłam się znowu jak glupia...placki ziemniaczane mialam i królika menżu zrobił. ruszać się nie mogę. Boze musze schudnąc......

reklama
owca bylismy na "ralph demolka" taka bajka, wiesz nie dla mnie totalnie ale mloda zachwycona
wracalysmy na nogach i tak sie zastanawialam ile mrozu bo normalnie paraz z ust szla jak z komina no i bylo -7 a teraz jest -9:eek:
jak macie okazje to idzcie:tak: u nas od poniedzialku do piatku do 13:30 sa bilety "poranke" i wszyscy placa po 15zl ale powiem ze i tak duzo
future nie zasniesz nie dadza ci

Ciacho a wlasnie patrzelismy na ta bajke hehe bo mloda chciala na nia isc..
ogolnie fajna bajka ? zastanawiam sie czy mlodemu by sie podobala :baffled:
u nas 9,50 euro bilet wiec roznica widze spora :tak::tak:

moji wyszli z m na sanki
a ja zostalam bo bulki pieke
jeszcze z pare minut i wyjme to do nich pojde :tak::tak:

owca ale u was tez ludzie inaczej zarabiaja u nas jakby taka cene dali to nikt by nie chodzil:no:
wiesz co to bajka o grach komputerowych podejrzewam ze na pewno mu sie spodoba:tak:

hej kobietki,
Future ja też jutro na szczepienie z młodym.. i też już mam stresa.
Megi zdrówka dla Was, syrop na kaszel? Polecam stodal ja swojemu dawałam jak kaszlał, skuteczny i jest na kaszel suchy i mokry, także powinien pomóc.
Marzenko świetnie, że z dzidzią wszystko ok :) A chciałabyś dziewczynkę czy chłopca? Ja stawiam na chłopca, bo chyba pisałaś wcześniej, że odrzuciło Cię od słodyczy :) Ja miałam tak samo :)i wyszedł facio
Ciasteczko widzę, że swoim dziewczynom świetnie organizujesz czas w ferie :) Taka mama to skarb :)
larvuniu pozdrowienia:*

A ja dziś byłam w lidlu chciałam kupić małemu te body z promocji, ale nic nie dostałam, bo za późno poszłam :/ a szkoda bo fajne były. Byliśmy też u "teściów" dać drobne upominki.. Jestem zła na swojego P że nie załatwia urlopu już.. powinien zaplanować, kupić już bilet- zawsze to taniej niż na ostatnią chwilę. Chwilami mam go dość.

hej

Aniolek ja wczoraj bylam w lidlu na gorczynie przed praca czyli okolo 7.30 ludzie sie normalnie rzucili na te ubrania niemowlece az w szoki bylam nie mozna bylo nawet jak wziasc cokolwiek :sorry: ja to Marcie kupilam ta pizamke z hello kitty ale akurat na to nikt sie nie rzucal wiec bylo ich sporo hehe w tesco sa teraz wyprzedaze i to dosyc spore ja Marte wlasnie w Tesco troche obkupilam np pizamke jej wzielam za 14 zl przeceniona z 39 zl a ze akurat mi wyrosla ostatnio z pizam wiec jej wzielam... niemowlece sa tez poprzeceniane, widzialam wlasnie bodziaki za 26 zl 5 sztuk wiec sie oplaca wziasc...

niuska u nas tez tych pizam bylo, dla mlodej chcialam kupic ale wszystkie pizamy na dlugi rekaw odpadaja bo ona uznaj tylko na króki a takie to chyba tylko w sezonie odstane:baffled:

reklama
Hello !!
wpylam sniadania - zapiekanki i zapijam kawa :-p
zupa mi soe gotuje dzis jarzynowa :tak:

u nas w lidlu jak sa tez takie ciuszki dziecinne to tez tlum ludzi i z rana trzeba isc
no ale fakt tanie sa i fajne :tak::tak:

Ciacho to ona teraz spi tez w krotkim rekawie ? nie zimno jej ??
u nas wlasnie byly takie pizamy ostatnio widzialam przecenione za 3 euracze :tak:

Aniolek a twoj nie moze ci przywiezc lub wyslac z angli bodziakow? bo napewno maja tansze takie rzeczy
tak mysle :tak: kuzyn wlasnie swojemu dziecko z Angli przywiozl i jak dobrze pamietam to bylo 8 czy 10 bodziakow za 30 zloty :tak::tak:..u nas kupowalam dla szwagierki to za 10 euro bylo 5 par to srednio sie chyba oplaca :baffled:..

U nas tez zima na maksa , sniegu po kostki a w niektorych miejscach takie zaspy ze hej :rofl2:

Do góry