reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
no pozmieniało się...
po co pod avatarkiem te liczby?? i w ogólnym forum też inaczej... lista inaczej jest rozłożona ;-)
ale mi to nie przeszkadza.

my już po spacerku z koleżanką i dziećmi, nawet na kawce u mnie byli dzieciaki się pobawiły i czas widzę na moją Misię... idę ją kąpać powoli... i będzie spokój ;-)

Niedziela to chyba sam w sobie taki "leniwy" dzień i nic nikomu się nie chce no ale jakoś dzień trzeba zorganizować ;-) u Nas jakoś minął, jutro trzeba wstać ale dam radę ;-)

Mi tam się jakoś nic nie zmieniło w forum bynajmniej jak jestem tutaj i piszę do Was, ale zaraz oblukam.

Megi a bo takie dni zawsze szybko mijają, ale przynajmniej zobaczyliście się z rodzicami a dzieci z dziadkami ;-):tak:

My dziś w domku siedzieliśmy, nigdzie nie poszliśmy, wczoraj byliśmy z dziećmi na jakoś 15-20 minutowym spacerku ale zimno dzieciom było i nie chcieli dłużej i musieliśmy do domku ale dotlenili się trochę ;-) na sankach pojeździli, Jasiek za bardzo na początku zejść nie chciał ale później jak chyba zimno mu się zrobiło to dał się z nich ściągnąć :-p:-p

hej
ja dzis lezalam i spalam do 12 zle sie czulam.... na nic sil nie mialam..
pozniej sie ogarnelam i lepilam te pierogi..rany ja to zawsze se znajde cos do roboty.....nalepilam dzis 60szt i zamrozilam;-)
u mnie tez dzis leniwie..po obiedzie pojechalismy do tesciowej dac prezent od dawida bo jutro nas nie bedzie..pozniej chwile na sanki troche lepiej mi przewietrzylam sie i gra gitara
megi fajnie ze wizyta rodzicow udana..to co dobre szybko sie konczy.kochana moj tez jedzie od 11 do niewiem ktorego ale na dwa tygodnie w gory...wiec zanudzimy sie ale tez zatesknimy nie bedzie zle;-)

no hej. ja dopiero usiadłam. cąły dzien latania. Zuzia pojechała, jej mama przywiozła ciasto. obżarłam się, że szok. w tygodniu chyba zabiore zuzie z helenką na kulki. kupiłam 3 kupo0ny jak PR mowiła ze sweetdeala.
no dobra lece ;*

Dzien dobry
pranie sie kreci , kawke popijam i mysle co dzis ugotowac :baffled:
za oknem dalej bialo i znow sypie.....kiedy ta zima sie wreszcie skonczy ??????
ja chce juz wiosne , chce na dzialeczke sobie isc posiedziec w ciepelku ...:laugh2:

Megi fanie ze wizyta rodzinki udana byla...mama twoja pracuje na codzien ? moze moglaby przyjechac jak twoj bedzie na poligonie
:baffled:

Ciacho jak zawsze fajne cosik
;-)

Future to sie najadlas ciacha na sama nocke hehe..ale co tam raz nie zawsze
:-) ile lat ma ta zuzia ?

Wstawac laski, wstawac :-):-)

owca u nas wieje i wlasnie snieg pada, ilez mozna:growl:...? mrozy maja prawie trzymac do konca stycznia:baffled:
ja tez chce wiosne i cieplo, kocham cieplo
a dzieciaki w szkole?

reklama
Tak ciacho oddelegowane do swoich placowek :-D:-D
u nas taki drobny snieg sypie , i tez lekko zawiewa :angry:
musze wyjsc do sklepu nie chce mi sie...
mam rybe ze wczoraj jeszcze ale ziemniakow brak wiec i tak trzeba sie wyruszyc, a przy okazji musze 2 listy wyslac
:tak:
Dzis dzien babci trzeba byloby zadzwonic z zyczeniami
:baffled:

Do góry