reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

owca tak teraz tez na krotki:tak:, wszystkie tak spimy ona sie koldra zakryje i spi a mi goraco na dlugi rekaw:-D
10 ojro za 5 par to i tak tanio u nas jak sie dobrze poszuka to po przecenie mozna nieraz trafic po 10-13zl za sztuke:baffled: ale generalnie po 15 zl sztuka i to tak nie jest drogo
u nas teraz prawie -10 i sniegu tez masakra:confused2:

reklama
o kurde to was podziwiam za spanie w krotkich rekawach :-D:-D
ja spie ubrana jak na sybiri hihih
mam skarpetki bo bez tego ani rusz :-D
i pizama obowiazkowo na dlugi rekaw a nieraz jeszcze zaloze pod spod bluzke na ramiaczkach :tak::tak:
zimno mi w nocy jest hehe...:-p

ide wykonac 2 telefony :tak:

hejo
moja mała też śpi na krótki rękaw - ciągle śpi odkryta a rano nogi ma jak lody.
Wczoraj bylismy na górkach - mała szalała - zjeżdżała na jabłku, wieczorem kupilism,y miskę do zjazdów więc w czwartek idzie wypróbować. Ja mam tydzien wolnego ... mała w domu juz sama nie wiem co jej wymyslac :) wczoraj spala u kuzynkji wiec mialam dzien bieganiny po sklepach - kupiłam jejw Biedronce bluze, piżamę i spódniczkę ;) pizamka śliczna, a bluzę kupiłam już większą :) uciekam do młodej bye

hej
wczoraj z Jaskiem bylismy u kardiologa na kontroli u niego dziutrka sie zarosla mial 1 mm;]
ale ma lewostronna lekka nie domykalnosc zastawek ale nic z tym nie robia bo jak to powiedzial pani kardiolog 90 procent dzieci to ma i nic z tym nie robia. Ze moze przy wysilku czy tepm. lekarz wysluchac moze lekkie szmery

hej
pr tzn ze jest dobrze?
madziarena a ja cie wczoraj wypatrywalam na gg a tu masz lenisz sie:-Dzapomnialam ze masz wolne
i co masz juz kreacje na impreze?moj mowi ze mam niewydziwiac:-D:-Dale i tak sobie cos kupie:-D
ja tez zmarzluch jestem ..w nocy spie w skarpetkach i wszystko na dlugi rekaw a jak latam po domu to jeszcze szlafrok zakladam bo mi zimno,,,,masakra ale ja nawet w lato lubie w skarpetkach:-D
ja wczoraj po dawida poszlam sankami ale sie mi dziecie cieszylo:-D
dzis tez chce sankami do domu....i idziemy do sasiadki do kotkow;-)
kumpela byla na kawie i jakos czas leci..
jeszcze sie wkurzylam bo musialam isc do medycyny pracy zeby poprawic zaswiadczenie i ta menda nie chciala,nie wbila mi pieczatki do ksiazeczki ubezpieczeniowej no i ja mam juz u niej kreske...wiec ja tam nie pojde juz i wogule nigdy do niej nie pojde.....wiec inna z pracy bedzie musiala isc a jak to nie da rady to kierowniczka bedzie musiala...co za babol!!

reklama
hej
PR super wiadomość:tak:
Ja też zmarzluch jestem, skarpetki do spania tez zwykle zakładam i długi rękaw:tak:
U nas choroba zawitała, m wyzdrowiał to na Pawła przeszło, byliśmy dziś u lekarza bo kaszle i smara się jak nie wiem...na razie nie potrzebny antybiotyk, dostał tylko syrop Bronchosol, Berodual i sól fizjol. do inhalacji. 3 dni i na kontrol w piątek. Trzymajcie kciuki za jego zdrówko on to ciągle zapal oskrz.:baffled: Zuzia jeszcze ma kaszel ale urywa się więc ok też ma ten sam syrop co on.

Do góry