reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
a ja zmiasta wrocilam i teraz pomidorowka sie gotuje..
owca ja tez uwielbiam z rana sprzatac tak samo pranie tez tylko zrana....niewiem jakos tak sie przyzwyczailam..
u nas na weekend dni swiebodzina ciekawe jak bede miec do pracy...czy uda nam sie pojsc..
katgen jak iza?

Wrocilam od weta
rach ciach i kleszcz wyjety :tak::tak: pani skasowala tylko 3 euro wiec cena ok :tak:
ale zakupilam jeszcze specjalna obroze dla niego przeciw kleszcza,komara i pchla taka 3 w 1 :tak:
droga byla bo dalam 20 euro ale trudno nie bede latac co jakis czas zeby wyciagac :tak:

Marzenka to predko obrocilas z miasta kupilas cos fajnego?..
Katgen hej..jak tam izulka chodzi do przedszkola?..

My na 12 do logopedy :tak:

Izka chodzi do przedszkola tak 3 dni w tyg. Bo codziennie żeby ją wozić to nie mam kasy na paliwo.
Jutro jedzie, czwartek i piątek. W czwartek mają wyjazd do parku dinozaurów a w piątek do fiku miku (sala zabaw) z racji dnia dziecka.

Mądrala jest, już pyskować zaczyna. No niestety tak to z jedynaczką pewnie będzie. Ale już ja ją naprostuję....;)

No to fajnie ze chodzi :tak: zawsze to miedzy dziecmi jest no i widze ze atrakcie tez maja fajne :tak:
a pyskowanie to dopiero przed wami haha :-D..

kurka mysle co na obiad i chyba dzis nic nie wymysle i skonczy sie na pizzy :baffled:

dostalam esa od Future godz. 10:34

"No hej. Dziś w kolejnym szpitalu. Tym razem w plucnym. Jak tam dzieci? Ja nawet nie widzialam malej od nd. Tylko jak spala. Zdrowi twoi?"

....ja goscia mialam wiec dopiero teraz pisze... pozdrawiam Was!

reklama
ale to chyba wiekszosc woli z rana posprzatac chociaz u mnie rano posprzatam a wieczorem i tak okruchow itp. wiec nieraz wieczorem odkurzam:baffled:
larvunia to sie odchamilas;-):-D

Do góry