reklama
marzenka21
Fanka BB :)
a ja zmiasta wrocilam i teraz pomidorowka sie gotuje..
owca ja tez uwielbiam z rana sprzatac tak samo pranie tez tylko zrana....niewiem jakos tak sie przyzwyczailam..
u nas na weekend dni swiebodzina ciekawe jak bede miec do pracy...czy uda nam sie pojsc..
katgen jak iza?
owca ja tez uwielbiam z rana sprzatac tak samo pranie tez tylko zrana....niewiem jakos tak sie przyzwyczailam..
u nas na weekend dni swiebodzina ciekawe jak bede miec do pracy...czy uda nam sie pojsc..
katgen jak iza?
Wrocilam od weta
rach ciach i kleszcz wyjety pani skasowala tylko 3 euro wiec cena ok
ale zakupilam jeszcze specjalna obroze dla niego przeciw kleszcza,komara i pchla taka 3 w 1
droga byla bo dalam 20 euro ale trudno nie bede latac co jakis czas zeby wyciagac
Marzenka to predko obrocilas z miasta kupilas cos fajnego?..
Katgen hej..jak tam izulka chodzi do przedszkola?..
My na 12 do logopedy
rach ciach i kleszcz wyjety pani skasowala tylko 3 euro wiec cena ok
ale zakupilam jeszcze specjalna obroze dla niego przeciw kleszcza,komara i pchla taka 3 w 1
droga byla bo dalam 20 euro ale trudno nie bede latac co jakis czas zeby wyciagac
Marzenka to predko obrocilas z miasta kupilas cos fajnego?..
Katgen hej..jak tam izulka chodzi do przedszkola?..
My na 12 do logopedy
Izka chodzi do przedszkola tak 3 dni w tyg. Bo codziennie żeby ją wozić to nie mam kasy na paliwo.
Jutro jedzie, czwartek i piątek. W czwartek mają wyjazd do parku dinozaurów a w piątek do fiku miku (sala zabaw) z racji dnia dziecka.
Mądrala jest, już pyskować zaczyna. No niestety tak to z jedynaczką pewnie będzie. Ale już ja ją naprostuję....
Jutro jedzie, czwartek i piątek. W czwartek mają wyjazd do parku dinozaurów a w piątek do fiku miku (sala zabaw) z racji dnia dziecka.
Mądrala jest, już pyskować zaczyna. No niestety tak to z jedynaczką pewnie będzie. Ale już ja ją naprostuję....
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
hej co z Future? widziałam zdjecie na Facebooku i pisze ze jest w Gorzowskim szpitalu;/?
madziarena
Mamusia Amelki
No właśnie PR co z Future ?? Też widziałam tego motylka na fb
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
madziarena- nie wiem
dostalam esa od Future godz. 10:34
"No hej. Dziś w kolejnym szpitalu. Tym razem w plucnym. Jak tam dzieci? Ja nawet nie widzialam malej od nd. Tylko jak spala. Zdrowi twoi?"
....ja goscia mialam wiec dopiero teraz pisze... pozdrawiam Was!
"No hej. Dziś w kolejnym szpitalu. Tym razem w plucnym. Jak tam dzieci? Ja nawet nie widzialam malej od nd. Tylko jak spala. Zdrowi twoi?"
....ja goscia mialam wiec dopiero teraz pisze... pozdrawiam Was!
reklama
C
ciasteczko
Gość
ale to chyba wiekszosc woli z rana posprzatac chociaz u mnie rano posprzatam a wieczorem i tak okruchow itp. wiec nieraz wieczorem odkurzam
larvunia to sie odchamilas;-)
larvunia to sie odchamilas;-)
Podziel się: