hello
ale mialam sen masakra.......
okropny
no i juz poczytalam...
owca lecialam po tusz do rzes bo nic juz nie bylo w poniedzialek jak malowalam a jak tu isc z niepomalowanymi oczami do pracy...szybko obrocilam bo musialam bo jeszcze obiadek a i udalo mi sie zasnac przed praca
moj mial wolne to sie zajal malym
a z karpatki wyszly ptysie
no pewnie lepiej zaiwestowac w obroze niz co chwile latac do weterynarza.....
a ja mialam miec wolne jutro i se moge pomarzyc..kolezanka wczoraj do pracy nie przyszla i teraz nam sie obrywa dopuki kogos nowego nie bedzie....nie ladnie zrobila......
katgen a ty masz jakis znajomych tam u siebie w wiosce?zawsze to czas milej zleci......
a my mamy zaproszenie do przedszkola ciekawe jak moj maly bedzie sie tam zachowywal....
heh ja tez jak mialam czas to ogladalam seriale a teraz zwyczajnie czasu nie mam..jak mam wolne to uda mi sie czasem obejrzec powtorke w poludnie mjm a tak to lipa....choc wczoraj udalo mi sie obejrzec kawalek przepisu na zycie..smieszna ta pola jest hahahhaa zawsze mam z niej ubaw...
choc jeszcze o 11 jest powtorka na wspolnej tez lubie to jak nie jestem na dworze to ogladam...
moj mezulek tak wymecza malego ze juz mu spi po 18....
kurcze malemu kolano spuchlo cos musial go ugrysc.....
dobra lece umyc glowe i zabieram sie za sprzatanko im szybciej skoncze tym wiecej czas wolnego dla mnie