reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

musialo byc fajnie Future ;-)
...mnie jutro malo bedzie... mam gosci a wogole kilka zamowien mam na szycie wiec wieczory tez zajete ;-) w miedzyczasie ksiazke zaczelam czytac wielka jak cegla... polecana przez dziewczyne mojego brata no zabaczymy skusilam sie choc ja nawet lektur w szkole nie czytalam ;-) zobaczymy jak to bedzie ;-)
ale postaram sie kukac ;-)
aaaaaaaaaaaaa Misia dala mi dzis poprasowac, az normalnie cud sie stal, siedziala w sako i gadsla sobie do mnie przez cale 2 godz! woooow jak na nia ;-)

reklama
witam sie i ja
myslalam ze bedzie ladna pogoda bo rano slonce bylo a tu ooo wielka doopa:dry::-D
gdzie reszta spi czy co?
dzisiaj tez mamy popoludnie zaplanowane

Hello, ale dzisiaj dziwnie niby sobota ale jak poniedziałek. jakoś się nie mogę ustawić.

Dziś plan- porządki u Izki w pokoju łącznie z przemeblowaniem ;)

cześć wszystkim
Nam wczoraj dzionek zleciał, byliśmy u znajomych nieco nam zeszło...wieczorem niestety mały marudny znów płakał na ząbki chyba kupię jeszcze coś na bolesne ząbkowanie...biedny ze zmęczenia i płaczu poległ koło 21
Dziś radosny od rana śmieje się, tata się zajął dziećmi a mama pospała do po 9:-) ja chcę tak co dzień:-p
Idę zaraz na zakupy jakieś młodą zabiorę niech się dotleni:tak:
Marzenka najjjjjlepsze życzonka dla ciebie w dniu urodzin, zdrówka, szczęścia i miłośći oraz pociechy z chłopaków;-)

Dzien dobry w deszczowy dzionek :tak:
ja wrocilam wlasnie ze sklepu,bylam po spozywke i kupilam torcika dla hani na jutro :tak:
wczoraj wrocilismy z kosciola dopiero po 20 masakra,ale mloda zadowolona z koledowania
i dzis tez idzie na 14 na 2-3 godzinki :-)
a my pojedziemy w tym czasie do mamy :tak:

No to tyle u nas...
Pozdrawiam was

Marzenka i ja dolaczam sie do zyczen STO LAT kochana w szczesciu i radosci :-):-)
ps .zlikwidowalas konto na nk ??

Ostatnia edycja:
hej hej
widzialyscie juz moje rekodzielo?? ;p to tak troche sie pochwalilam to ide dalej sprzatac ;-)
Future ja od 6,30 na nogach, juz klatke wysprzatalam przed domem, pranie drugie sie kreci, w kibelku nawet podloge wypastowalam, kibelek lsni, w goscinnym jeszcze poodkurzac musze, w sypialni ogarnelam, biore sie zaraz za dzieci pokuj, niech tylko Misia sie obudzi. Ide do kuchni teraz ;-)

Katgen i co lepiej po przemeblowaniu??
ciacho noooo moje pranie bedzie chyba tydzien schlo jak bedzie taka pogoda....
edit:
megi, owca czesc ;)

reklama
Do góry