reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dziewczyny sorry ale czy wy za bardzo nie narzekacie na to budzenie sie dzieciakow w nocy?
moje na cycu budzily sie praktycznie co 2 godziny czyli przecietnie wychodzilo ze 3-4 razy
ja najwiecej ciaglego snu mialam 3 godziny nigdy wiecej nawet jak byly juz na butelce to budzily sie 2 razy
sorry za to co napisalam ale nawet jak dziecko budzi sie 1 raz w nocy to dla mnie jest ok
pr to ci mlody lobuz

reklama
ciacho- masz racje Amelka do tej pory sie budzi w nocy i chce piiiiiiiic mlody jaks ie budzi to mu daje smoka ia lbo spi alebo laduje u nas w lozku czesto i gesto razem z Amelka i spimy we 4 albo ja z Amelka a Jasiek z Pawłem

dzieciaki radosc i obowiazki a swoja droga to mlody niezly gagatek
chociaz moje potrafily cos nabroic mialam jedynie ten luksus ze nigdy mi nie wyciagaly nic z szafek

ciacho ja nie nazekam na sen dzieci :-D
od czasu zachoroiwan mlodej budzi sie na cycka (zasypia przed 19.00) ok 24.00 i ok 4.00 pozniej wola ok 8.00 :-)
a prZed zachorowaniami spala mi od 19.00 do 3.00- 4.00 bez jedzonka ;-)

larvunia:-D:-D to i tak masz dobrze moja tak o 19, 23, 2, 4 i 6-7 rano:sorry2:
uciekam bo gosci bede miec, smacznego obiadu wszystkim zycze:-)

Hello
Poczytalam chwilke co u Was ale i tak nie wiele pamitam haha
Moja ma szlaban na kompa do 14 haha,bo przegina ostatnio lobuz jeden a wczoraj jak ja do konta postawilam powiedziala stupid mummy no to ma .Teraz co chwile pyta czy juz 14
Pr -to Kasia F sie pytala o imie instrukatora;-)Nie przejmuj sie nastepnym razem bedzie lepiej moze strs bedzie mniejszy

Jasiek widze sie rozkreca haha

Larvunia- nie przejmoj sie uwazam podobnie jak cisteczko ze wiekszosc tych szczepionek to zwykle wyudzanie kasy no i skad te ceny z kosmosu.Skad ludzie maja na to kase brac.Juz Wam kiedys pisalam ze moj znajomy byl przedstawicielm firmy farmaceutycznej jak lekarz przepisze duzo(maja jakies tam okreslone ilosci) ich lekow nie wazne duzo drozsze od innych i nie koniecznie lepsze albo szczepionek to za to dostaje np 2tyg wakacje dla calej rodziny np na Dominikanie .
A durna baba sie nie przejmoj mopze maz jej nie dogodzil to i humor miala do bani hahaha
Owca-Wszystkiego najlepszego dla Hani
Aneteczka-jak na nowym mieszkanku?Kuchnia juz skonczona ,zapodaj jakies fotki?
Kasia F-Ciasteczko -milych imprez

Ja chyba dzis rozbiore choinke a co:biggrin2:
Milego dnia wszystkim

Milego dnia wszystkim

Hej !
dziekuje w imieniu corci za zyczonka,tak mam juz duza pannice a ja wciaz taka mloda haha :-D
smaze im frytki i rybke a dla nas jest fasolka :tak:
na 15:30 trzeba mloda zawiezc do kosciola...i tak dzien leci...

PR to ci maly szkodnik haha fajne sa takie male lobuziaki :-):-)

Pozdrawiam

witam ja wróciłam od mamy, na obiedzie byłam.

co do budzenia dzieci to moje też jak były na cycu to nawet co godzinę się budziły, a Arek jak był mały i jak miał kolki to ryczał do 2giej a i tak się budził świtem, młoda tak samo miała. Teraz nam ładnie śpi Olka, czasem łazi do mnie w nocy do łóżka, jak słyszy jakieś hałasy i mówi, że się boi, dzisiaj w nocy 3 razy do mnie szła, a Arek raz śpi mi prawie całą noc z jedną pobudką, a czasem budzi się 4 razy jak dzisiaj. Ja się przyzwyczaiłam troszkę, ale za to w dzień łażę struta i spać mi się chce.

Future- mój je dużo, to taki etap u dzieci, mojemu usta się nie zamykają ciągle by pałaszował, ale Ola tak samo miała i się zastanawiałam czy to normalne, ze je dużo, a teraz już je mniej, wybrzydzać zaczęła i je mniejsze porcje. A ja mojej Oli też zmniejszałam porcje i oszukiwałam czymś do picia, ale ona tak jak Arek prawie nad ranem je, Arek czasem wyjątkowo je w nocy jak za mało na noc zje przed snem. Ale też pamiętam, że miał już nocki, że nie jadł i nie budził się w nocy i od kilku nocek znowu szuka butli.

Pr- to ci Jasiu łobuzuje, a w sumie on ma zaraz rok, mój to też nie jest najgrzeczniejszy, ale jak go wołam i mu coś zabraniam to po kilku razach się słucha.

Owca- sto lat dla Hani i jeszcze rok i będzie 1 z przodu. Samych słodyczy dla niej i uśmiechu.

Objadłam się u mamy i mnie brzuchol boli.

Ostatnia edycja:
reklama
marzenka daję jej wodę, ciepłą, mam zawsze n akaloryferze butle. i czasem da sie oszukac, jak się mocno nie wybudzi. ale jak się wybudzi, to woda nie pomaga. musi byc mleko.
kroma - zobaczymy, moze i mojej przejdzie.

wlasnie wrocilismy od tesciow ze strzelec, ide małą kąpać. mam dość na dziś. i spac!

Do góry