kroma
Fanka BB :)
witajcie, ja nie śpię też gdzieś od 6 tej, w ogóle to miałam kiepską noc, Arek się wybudził po 22 i dawał czadu, jak go nie wzięłam to ryczał, aż padł po 1szej w nocy, butlę zjadł i padł, ale tak to on ostatnio ryczał chyba jak był malutki, aż się dusił i mnie szczypał, nie wiem co mu było, ale podejrzewam, że histeria, że go nie wzięłam z łóżeczka. No cóż wychowałam sobie księciunia.
Olka też wędrówki urządza po nocach, włazi mi do łóżka ciągle, jakieś lęki ma i ciągle coś słyszy, u nas to słychać nawet jak ktoś prysznic bierze.
Rano poszłam na spacer o 9, żeby się dotlenić po te noce, a zraz jadę na urodziny do koleżanki córki, robią w Fikolandzie, mam nadzieję, że moje łobuzy się wyszaleją i dadzą mi spać w nocy.
Miłego dnia wszystkim życzę.
Olka też wędrówki urządza po nocach, włazi mi do łóżka ciągle, jakieś lęki ma i ciągle coś słyszy, u nas to słychać nawet jak ktoś prysznic bierze.
Rano poszłam na spacer o 9, żeby się dotlenić po te noce, a zraz jadę na urodziny do koleżanki córki, robią w Fikolandzie, mam nadzieję, że moje łobuzy się wyszaleją i dadzą mi spać w nocy.
Miłego dnia wszystkim życzę.