reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

pr znam to hehe :-Dja tez jak czasem chce:-D dluzej pospac to dawid jak na zlosc wstanie wczesniej..
ciasteczko u mnie nie pada juz ale i tak chce sie zimy juz a jak juz przyjdzie snieg to kiedy ta wiosna bedzie:-D

reklama
larvunia a prosze bardzo:-)
marzenka taka pogoda do szalu doprowazda ja nie mam nic przeciwko mrozowi nawet do -5 by mi pasowalo
i 1cm sniegu nie wiecej, ale ponoc ma tak byc do polowy stycznia ciekawe co pozniej

musze cos zaplanowac na ferie dla dzieciakow, starsza ma mozliwosc jechac w gory za smieszne pieniadze ale nie chce bo opiekun ani mi ani jej nie pasuje

no moja mloda ma wycieczke koscielna hehe na 5 dni chyba pojedzie zobaczymy :-) nigdy nie byla poza domem bez nas ale kiedys musi byc ten pierwszy raz...
na tej wycieczce ma byc pierwsza spowiedz itp..beda cos sie uczyc maja swoje swiecie dekorowac :tak:

Uciekam juz papa

Wpadłam na szybcika....
PR nie martw się kochana, na pewno uda się za kolejnym razem a jeśli nie to do 3 razy sztuka;-)
owca, najlepsze życzonka dla Hani:)
U nas po staremu, dziś święto więc m w domu, może gdzieś na kawkę pojedziemy w gości a jak nie to seans filmowy w domku, m pościągał jakieś filmy....
Co to znaczy jak się śnią pająki??...wrrr mnie się śniły a ja mam arachnofobie:confused::eek:

Dla Haneczki 100 lat :tak:
owca no jak mowisz musi byc ten pierwszy raz, ja uwielbialam bez rodzicow jezdzic na kolonie wszelakie ;-)
ołłłjjjjeeeeeeaaahhhh padla moja terrorystka :-) chwila wolnosci ;-)

reklama
ciacho- no mowie ci gosciu byl super no ale co ja zrobie to moja glupota;p teraz tzra sie modlic co by moze a niego trafic znow:D
A dzieciaki to mnie dzis z rownawagi ostro wyprowadzaly zwlaszcza Janek.
zwalil kwiata 2 razy wylal Amelki picie grzebal w kibelku wszystko zewszad posciagal i polpaczki chusteczke powyciagl ammmm teraz na szczescie juz spiowca
owca- sto lat dla Hani

Ostatnia edycja:
Do góry