reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Future moja jak sie urodzila to tez dostala 5 punktow a pozniej 6 i 7, urodzila sie lekkim niedotlenieniem z winy lekarzy( trafilam na porodowke we wtorek bo czesc wod mi odeszlo ale nic wiecej sie nie rozkrecalo dopiero mloda lekarka Jaworucka na obchodzie w piatek wieczorem przejzala wszystkie ktg i zauwazyla spadki tetna u malej i odrazu na porodowke i w sobote urodzilam) pozniej powiedzieli mi ze za malo wod mialam, a Marta po porodzie byla dobe w inkubatorze miala wzmozone napiecie miesniowe, pozniej stwierdzone ze wody miala w zoladku i czyscili jej zoladek, nastepnie zapalenie pluc wiec troszke tego bylo, ale widzisz jest cala i zdrowa rozwija sie bardzo dobrze i miejmy nadzieje ze corcia kolezanki tez dojdzie do siebie. A co ja sie naplakalam w szpitalu to moje, nie chcialam przy pielegniarkach zeby nie pomyslaly ze mam jakas depresje poporodowa, ale jak maz przyjezdzal to nie wytrzymywalam.... oj ciezko bylo, ale mam to juz za soba.... Zapomnialam napisac ze bylismy tez na usg glowki u Belona( neurolog) i bylo wszystko oki....

reklama
dzien dobry
ja za to nie wyspana bo jak zwykle dawid nie dal pospac..przylazl juz po 6
po sniadanku bede robic wadowickie kremowki papieskie....juz mam chetke:tak:
future trzeba byc pozytywnej mysli..bedzie dobrze
a gdzie daffi nic nie pisze o malej:baffled:

Hej ja dzisiaj sama z dzieciaczkami, m wybył do Gorzowa na WOSP i wroci wieczorem
milego dnia
gdzies mi pl znaki uciekly i poprzestawialo mi sie na klawiaturze:baffled:

witam
dziewczyny nie straszcie tymi opowiesciami z gorzowskiej porodowki bo ja i tak sie boje tu rodzic a po takich opowiesiach to tym bardziej...a u mnie cc tez nie bardzo chcieli robic w miedzyrzeczui mlody tez niedotleniony byl i wody zielone wiec jak tu to samo to ja sie pochlastam normalnie.
mlody 3 dzien ma 38 stopni nic poza tym...ani kaszlu an kataru nic go nie boli i nie wiem o co kaman.jutro do lekarz sie chyba przejde bo juz 4 dzien bedzie tej goraczki:/a w srode mam usg polowkowe i teraz nie bede miala co z nim zrobic.ktoras jest chetna na godzine?:( musze cos wymyslic na ten czas a moi sasiedzi mlodzi w pracy i w szkole, W za granica, nawet mama bedzie w pracy. jak nikogo nie znajde to bede musiala odwolac a niani na godzine nie bede szukac. bo na usg to mnie nie wpuszcza z 3 latkiem nie?:/yhhhh a juz sie cieszylam ze rok byl zdrowy;(

witam popoludniowo
my niedawno z kosciola wrocilismy i obiadek wcinamy mniam, dzieciakom serducho dziewczyny nakleily
wspolczuje im taka pogoda i musza stac

Witam
my juz po obiadku
bylismy w kosciele na 10 ,ladna msza byla duzo dzieci kolednikow,orkiestra grala super :tak:
po mszy byl poczestunek,soki,szampan i dla dzieci zupa hehe fajnie :-)
teraz czekam na mame za godzine bedzie na torta do hani przyjedzie :tak:

To milego popoludnia dla was :-)

reklama
hej, a my dziś z mężem zgarneliśy rannego pieska. byla zmarznięty, mokry, a teraz się okazuje jak się obrócił, ze ma rozcięte biodro. dostał samochodem. chyba nie wstaje. jutro o 8 przyjedzie weterynarz. kazał dąc mu nurofen (od helenki) zapewnić ciepło, i opatrzyć rane, ale rana krwawi trochę i narazie nic mu nie robiłam. niech najpierw zacznie działac nurofen. musze obciąć wlosy i polac wodą ulenioną i gazą opatrzyć. taki sliczny, ze szok. spi sobie w lazience. ale jak połamany, to bede kazała uśpić. bo nie bede go leczyć, bo nie stać mnie na to. ale nie moglam go nie wziąć. trzeba być bez serca, zeby go zostawić na poboczu. eh.

Do góry