reklama
agoosiaaa21
Mama Kacperka i Oli :)
Marzenka,Madziarena Ja też jakoś nigdy nie pomyślałam by dać Kacperkowi farbki, raczej zajmował się kredkami lub pisakami, muszę spróbować
Marzenka Solidaryzuję się co do ciężkiej nocy, Kacperek o 4 już wstał, za wcześnie go chyba wczoraj położyłam.
Larvunia Ja mogę posprzątać w kuchni, ale w zamian za prasowanie
Mycha I wzajemnie gratuluję rośnie, rośnie, apetyt to jej dopisuje, z resztą ma to po starszym bracie, bo Kacper ma równiutkie 20 kg
Marzenka Solidaryzuję się co do ciężkiej nocy, Kacperek o 4 już wstał, za wcześnie go chyba wczoraj położyłam.
Larvunia Ja mogę posprzątać w kuchni, ale w zamian za prasowanie
Mycha I wzajemnie gratuluję rośnie, rośnie, apetyt to jej dopisuje, z resztą ma to po starszym bracie, bo Kacper ma równiutkie 20 kg
agoosiaaa21
Larvunia Cześć ;-) Obejrzałam sobie Twoje szyciaki, świetne są a myślałam, że uda mi się sprzedać komuś prasowanie, bo bardzo delikatnie mówiąc też tego nie lubię
Czesc wszystkim !!
u mnie jak widac lepiej juz z humorkiem na szczescie :-)
w ramach przeprosin robie salatke - gyrosa
u nas tez caly dzien od rana pada deszcz ech co za pogoda...
wczoraj sie nie odzywalam bo pozno wrocilam od lekarza i wieczor mnie zastal wiec spedzilam go z m ...
Witaj agoosiaa...!! kojarze cie:-)
powiedz co z daffi bo tak zamilkla ostatnio...
Larvunia swietny ten twoj worek sako...tylko szkoda ze tyle nerwow cie to kosztowalo
to narazie uciekam ide dokonczyc zarelko...pa
u mnie jak widac lepiej juz z humorkiem na szczescie :-)
w ramach przeprosin robie salatke - gyrosa
u nas tez caly dzien od rana pada deszcz ech co za pogoda...
wczoraj sie nie odzywalam bo pozno wrocilam od lekarza i wieczor mnie zastal wiec spedzilam go z m ...
Witaj agoosiaa...!! kojarze cie:-)
powiedz co z daffi bo tak zamilkla ostatnio...
Larvunia swietny ten twoj worek sako...tylko szkoda ze tyle nerwow cie to kosztowalo
to narazie uciekam ide dokonczyc zarelko...pa
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
madzia ty nie jestes owcaaaaaaaaa!!!!!!! musze isc na tajny, bo nie wiem o co kaman!
witaj Agoosiaaa
wszystkie tutaj przeżywałyśmy twój poród...znaczy na tajnym...ale jednak
moja spi od godziny...poprasowałam całą górę
jade dziś do gorzo na jakieś zakupy )))) menżu mi chce coś na mikołaja sprawic, skor o ode mnie już dostał prezent słuchawki bezprzewodowe sony... no ale ja to pewnie jakiś drobiazg dostane...
pogoda rzeczywiscie do dupy, my z Helenkiem znów do 9,30 w wyrze. sniadanie jadla o 7...i spała dalej
witaj Agoosiaaa
wszystkie tutaj przeżywałyśmy twój poród...znaczy na tajnym...ale jednak
moja spi od godziny...poprasowałam całą górę
jade dziś do gorzo na jakieś zakupy )))) menżu mi chce coś na mikołaja sprawic, skor o ode mnie już dostał prezent słuchawki bezprzewodowe sony... no ale ja to pewnie jakiś drobiazg dostane...
pogoda rzeczywiscie do dupy, my z Helenkiem znów do 9,30 w wyrze. sniadanie jadla o 7...i spała dalej
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
no doczytałam.
Madzia witaj spowrotem. znaczy owca ;*
Madzia witaj spowrotem. znaczy owca ;*
C
ciasteczko
Gość
agosiaaa witaj:-) jak juz tutaj zawitalas to pisz
martucha haloo jak sie studiuje? nic sie nie ozdywasz
aneteczka a ty masz juz ten net czy niebardzo?
martucha haloo jak sie studiuje? nic sie nie ozdywasz
aneteczka a ty masz juz ten net czy niebardzo?
reklama
agoosiaaa21
Future No wiem, że Daffi się nieźle nastresowała, pewnie się z Wami podzieliła za miło nie wspominam, no ale co było, a nie jest...;-) co do mikołajkowych prezentów, to mój M wczoraj zapowiedział, że we wtorek przyjedzie do mnie kurier z prezentem, chciałam wyciągnąć od niego co to, ale dowiedziałam się jedynie, że zaczyna się na literę " b " a kończy na " a " i niestety nic mi nie przychodzi do głowy
Owca i wzajemnie oj jak ja bym sobie zjadła taką sałatkę, zawsze Justyna właśnie ją robi na wszystkie rodzinne imprezki ale na razie zapominam o takich smakołykach a u Justyny wszystko ok, wczoraj się widziałyśmy, była z nami na szczepieniu Jula zdrowa, jak zawsze wszędzie jej pełno
Ciasteczko Postaram się )
Owca i wzajemnie oj jak ja bym sobie zjadła taką sałatkę, zawsze Justyna właśnie ją robi na wszystkie rodzinne imprezki ale na razie zapominam o takich smakołykach a u Justyny wszystko ok, wczoraj się widziałyśmy, była z nami na szczepieniu Jula zdrowa, jak zawsze wszędzie jej pełno
Ciasteczko Postaram się )
Podziel się: