reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Marzenka,Madziarena Ja też jakoś nigdy nie pomyślałam by dać Kacperkowi farbki, raczej zajmował się kredkami lub pisakami, muszę spróbować :)

Marzenka Solidaryzuję się co do ciężkiej nocy, Kacperek o 4 już wstał, za wcześnie go chyba wczoraj położyłam.

Larvunia Ja mogę posprzątać w kuchni, ale w zamian za prasowanie :-D

Mycha I wzajemnie gratuluję :) rośnie, rośnie, apetyt to jej dopisuje, z resztą ma to po starszym bracie, bo Kacper ma równiutkie 20 kg:-D

aagossia dziekuje to ja juz wole sprzatac ta moja kuchnie niz prasowac, juz nie raz sie tu zalilam dziewczyna ze NIE NAWIDZE prasowac :-p
czesc tak wogole :tak:

Larvunia Cześć ;-) Obejrzałam sobie Twoje szyciaki, świetne są:tak: a myślałam, że uda mi się sprzedać komuś prasowanie, bo bardzo delikatnie mówiąc też tego nie lubię:-D

Czesc wszystkim !!
u mnie jak widac lepiej juz z humorkiem na szczescie :-)
w ramach przeprosin robie salatke - gyrosa

u nas tez caly dzien od rana pada deszcz ech co za pogoda...
wczoraj sie nie odzywalam bo pozno wrocilam od lekarza i wieczor mnie zastal wiec spedzilam go z m ...:tak:

Witaj agoosiaa...!! kojarze cie:-)
powiedz co z daffi bo tak zamilkla ostatnio...:confused:

Larvunia swietny ten twoj worek sako...tylko szkoda ze tyle nerwow cie to kosztowalo :tak:
to narazie uciekam ide dokonczyc zarelko...pa :tak:

madzia ty nie jestes owcaaaaaaaaa!!!!!!! musze isc na tajny, bo nie wiem o co kaman!

witaj Agoosiaaa ;)
wszystkie tutaj przeżywałyśmy twój poród...znaczy na tajnym...ale jednak ;)

moja spi od godziny...poprasowałam całą górę ;)

jade dziś do gorzo na jakieś zakupy ;))))) menżu mi chce coś na mikołaja sprawic, skor o ode mnie już dostał prezent ;) słuchawki bezprzewodowe sony... no ale ja to pewnie jakiś drobiazg dostane...

pogoda rzeczywiscie do dupy, my z Helenkiem znów do 9,30 w wyrze. sniadanie jadla o 7...i spała dalej :)

hehe mnie tez ten nick nie pasi do naszej kolezanki, no ale coz ;-)

owce sa biale i kudlate krecone o u kolezanki wsio odwrotnie : Rofl2:

agosiaaa witaj:-) jak juz tutaj zawitalas to pisz
martucha haloo jak sie studiuje? nic sie nie ozdywasz:eek:
aneteczka a ty masz juz ten net czy niebardzo?

reklama
Future No wiem, że Daffi się nieźle nastresowała, pewnie się z Wami podzieliła :) za miło nie wspominam, no ale co było, a nie jest...;-) co do mikołajkowych prezentów, to mój M wczoraj zapowiedział, że we wtorek przyjedzie do mnie kurier z prezentem, chciałam wyciągnąć od niego co to, ale dowiedziałam się jedynie, że zaczyna się na literę " b " a kończy na " a " i niestety nic mi nie przychodzi do głowy:-D

Owca :) i wzajemnie :) oj jak ja bym sobie zjadła taką sałatkę, zawsze Justyna właśnie ją robi na wszystkie rodzinne imprezki:tak: ale na razie zapominam o takich smakołykach:-p a u Justyny wszystko ok, wczoraj się widziałyśmy, była z nami na szczepieniu :) Jula zdrowa, jak zawsze wszędzie jej pełno:-D

Ciasteczko Postaram się :))

Do góry