reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

madziarena no pewno ze szkoda kasy ale nie kazdy jest fachowcem we wszystkim..nie kazdy ma dryg do tego bo przeciez nikt nie jest idealny:-D:-D:-D
co do farbek hehee to jakos o nich zapomnialam..nigdy nie jest za pozno :-D
larvunia co ty dzis tak krotko?jak nocka?
no nic ide sie szykowac i zmykam zdomu..kompletnie mi sie niechce wychodzic zdomu dobrze mi tu :-D:-D:-D:-D

reklama
Dzień dobry.
U Nas też niestety deszcz padał :baffled: pospałam aż do 8 Jaś się przed chwilą obudził, Wojtek Mnie o 8 obudził :tak: coś ta pogoda źle na Mnie wpływa, nic się nie chce robić nie lubię tej pory roku... :no:
Coś dzisiaj weny brak...

Dzień Dobry :)

Czy mogę się dołączyć?:-)

Jestem Aga, mam 22 lata, pewnie co nieco niektóre z Was o mnie słyszały ( jestem żoną brata Daffi ) :) mam 2,5 rocznego synka a nie dawno urodziłam też córeczkę :)

cześć wszystkim
agoosiaaa- witaj mam nadzieję że nie znikniesz po "chwili" jak inne mamuśki?:-) gratuluję córeczki:)
ciasteczko no to macie wydatek nie ma co:sorry2:
też mi się nic nie chce...

Megi Dziękuję :) też mam taką nadzieję ;-) a ja gratuluję synka, bo widzę, że też nie dawno urodziłaś:tak: my wczoraj zaliczyliśmy pierwsze szczepienie, Ola ma już 4950 i 59 cm :) walczymy trochę z jej wadą serduszka, ale jesteśmy dobrej myśli.

Witaj agoosiaa, gratuluję córeczki :tak: odzywaj się jak najczęściej, to Wam córeczka rośnie jak na drożdżach :tak: duża już Panienka z niej ;-) To Nasz Jaś 30 listopada skończył 3 m-ce i waży 5.870kg :-):tak:
dziewczyny fotki na tajnym :tak::-)

reklama
Do góry