reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hey Laseczki!

u nas ZDECYDOWANA poprawa. Prawie wcale nie kaszle :) YUPI
Jutro kontrola.

Zabiegana dzisiaj jestem. Sorry
:zawstydzona/y:

Martwię się o OWCE

reklama
dzien dobry:-)
katgen to super ze juz poprawa czy tzn ze sobotnie plany ci wypala?:-D
co za ciezka noc jakos spac nie moglam no i juz od godziny niespie:-)jaka bloga cisza:-)az milo sobie tak posiedziec i kawke wypic...
kroma kupilam farbki boze swiety jak te moje dziecie sie wczoraj cieszylo:-Dconajmniej godzina z glowa byla:-D:-Ddobry pomysl:-Ddzieki:-Di jak cos jeszcze twoja mala interesuje bardzo to napisz moze mojego tez zainteresuje:-):-)
aneteczka gdzie sie podziewasz?zadko u nas bywasz ale chyba to przez to ze nie masz neta z tego co pamietam..
lili jak tam u ciebie?

larvunia worek sako prezentuje sie super dzieciaczki fajosko w nim wygladaja :-)
ciasteczko no to kolejny wydatek:wściekła/y:chyba w dzisiejszych czasach nie da sie zaoszczedzic co nie..
u mnie ok wczoraj byl gosciu kladl kafelki powiedzial jaki mial problem no i sie wcale nie dziwie ze nie mial glowy do remontu....najwazniejsze ze juz jest i za niedlugo koniec bedzie:-)
dziewczyny jakie macie kolory wkuchni?mam mala ciemna kuchnie i sie zastanawiam cos z tych palet specjanie przeznaczone do kuchni...i czy wogule sie one sprawdzaja?
a mi sie podoba ta nowa piosenka adeli..nieprzepadam jakos za nia specjalnie ale ta pioseneczke ma fajna:-)

Witam.
Ja już w pracy miałam ciężką noc .. a miałam się uczyć i co ??? dupa ... ehs nie wiem jak zdam to wszystko w sobotę ... nauki się zachciało wrrrr
Marzenka - moja mała już od kwietnia farbakami maluje i zawsze ją to na długo zajmuje, dziwię się, że wcześniej mu nie dałaś.
Larvunia - Sako super :)
U nas remontui ciąg dalszy i brak czasu na wszystko, Marzenka zazdroszczę, że u Was wpada firma i robi bo my wszystko sami ... ehs ... jak to mój mąż mówi : szkoda kasy :/
Lecę pracować a w międzyczasie poczytać notatki ... ale mi się nie chce ;(((

reklama
Do góry