reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Heja
melduje tylko ze zyje
Mam chyba jaksa depreche czy coos ...........
Od 9tej leze na sofie w pizamie jeszcze .Tylko malej siadanie zrobilam...wszystko mnie wkurza grrrr
no to nie smece narqa

Marzenka wyprobuj jeszcze kolorowanki wodne sa ekstra jak moja byla mniejsza a nie chcialam miec mega syfu to jej je dawalam.
Wiesz np idziesz gotowac do kuchni i musisz malucha na chwile z oka spuscic dajesz mu troszke wody pedzel ,te kolorowanki i luz.
Moja strasznie lubila po scianach malowac o czym nawet Larvunia sie przekonala hehe sorki

Aga witaj :)
Marzenko - ja to wiem ale mój mąż uważa, że zawsze musi być ten pierwszy raz kurde noo ... już nieraz mu mówiłam, żeby wziąć jakiegoś fachowca ... marze o tym, żeby wyjść i wrócić jak będzie skończone ale z nim to lipa - on musi wszystko sam wrrr ... właśnie szukam jakiejś tapetki ciekawej na jedną stronę kuchni. Jaki kolorek do kuchni pasuje ??? Marzenko - na jaki malujecie ?

hejka

ja tylko na chwilkę, nie mam czasu, dzieciaki szaleją, Olka po histerii poszła spać i nadal śpi. A Arek jakiś dziwnie ciepły jest i się tuli.

Agosia- witaj

Owca- witaj

Przeciąg zrobiłam ale nie dam rady z młodym na kolanach,

jestesmy juz w domku:-)
agosia witaj kojarze cie z opowiesci daffi:-)
kochana to nie dziecko mnie zbudzilo a maz:-D:-D:-D:-D:-Da no i potem dawid chcial siusiu to tez musialam wstac..jakis mam dzien do dupy ..normalnie sie wkurw..na moja patelnie!!!!chyba czas zainwestowac w dobra patelnie bez tluszczu!!!!
pr z tego co pamietam to ty kupowalas patelnie grilowa i jak ci sie sprawuje?
madziarena wiesz co ci powiem ze ciesze sie ze nie musimy robic sami remontu kuchni bo nie dosc ze wiele wiecej czasu by to zajelo i do tego ile nerwow..nie no podziekuje wole zaplacic i nie martwic sie czy zdarze do 13 a gosciu sprawdzony wiec raczej bedzie oki:-)mowisz ze zawsze jest ten pierwszy raz ale to za wazne sprawy zeby sie za to brac tymbardziej ze moj nie ma pojecia co z czym..w gre wchodzil gaz i prad..
a kolor jeszcze niewiem jaki,,mysle ciagle nad tym...
ja nawet nie mysle o mikolajkach jakos nie mam glowy..dla nas szkoda kasy a dla dawidka cos tam sie wymysli:-)

Ostatnia edycja:
siedze sama z bratem
kawke wypilam i ogladam dlaczego ja...
dzieci mam u sasiadki zwolam ich o 18 do domu...

Kroma owca to ja czyli Madzia :-D

Marzenka ja w tym roku chyba tez na mikolaja nic nie kupie, nawet dla dzieciakow moze jakiegos mikolaja czekoladowego i tyle...wystarczy prezent na swieta..:tak::tak:

co do koloru w kuchni to ja narazie mam bialo i mam naklejki takie kawowe na scianie,ale bede tez malowac po nowym roku mysle cos nad kremowym lub jakis zolty...bo tez mam troche ciemna kuchnie..:tak:

jakis pacan wierci za sciana i mi toffika obudzil i sie rozloscil biedny i szczeka :-D

megi gdzie sie podziewasz i reszta bandy??

reklama
Do góry