reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzien dobry
ja zaraz wychodze do szkoly

future ale wiesci wow !!!
trzymaj sie kochana bedzie dobrze :tak::tak::tak:
czekamy na dalsze wiesci :-)

Pozdrawiam milego dnia :-)

reklama
Witam.
Future GRATULACJE !!! Będziesz mamusią :) mi jak wody odeszły to na drugi dzień malutka się pojawiła :)
Marzenka - moja mała już prawie robi na nocnik, ostatnio to ma suchego pampka w dzień, za to w nocy - BOMBA. Ja jadę w sobotę z Marcinem ale chyba Amelki nie wezmę.
Odezwę się później papap

Mężuś mi kupił rower sialalala

Future to trzymamy kciuki, daj znać jak już będziesz mogła .. Jak czytałam, że wody Ci odeszły to aż Mi ciarki przeszły ;-) ale fajnie będziesz miała maleństwo już niedługo przy sobie :-)
Tak w ogóle to witam was wszystkie, my po śniadanku i zaraz wychodzimy na miasto zapłacić za spodnie bo sobie zamówiłam na allegro tzn., w sumie wygrałam aukcję :-)

Hallo;-)
My z mężusiem już po 6 oczy otwarte mięliśmy, jakoś z wrażenia nie mogliśmy oboje spać:/
Został nam ostatni dzień, jestem przybita, chodzę i ukradkiem się rozklejam jak pomyślę o jutrzejszym dniu:( Ciekawe jak długo będę dochodziła do siebie po naszym pożegnaniu:confused:
Zuzia już dobrze, chyba była to 3 dniówka bo samą gorączkę miała przez te dni:/
Future trzymam za Was kciuki, bądź dzielna:*
Katgen cieszę się że spotkanie rodzinne było wypasione;-) czyżby Izka miała chorobę lokomocyjną???
Mycha super że dostaliście na siebie butki;-) Wlecę któregoś dnia...

witam z kawką a tu takie wieści!!!

Future trzymam kciuki!

My zaraz zmykamy na małe zakupy i bilans 4latka bo jeszcze nie poszliśmy :sorry2:

witam
future to trzymam kciuki zeby wszystko ladnie,gladko poszlo:-) gratulowac beda po:tak:
moj mezus zawiesil w kuchni rolete bambusowa, bo wieczorem wszystko widac a mam taka krociutka firanke, fajnie to wyglada jak jest opuszczona:-)

Czesc laseczki
Future 3mam kciuki za was zeby wszystko poszło gładko
Megi -wcale Ci sie nie dziwie w koncu to nie jest ;;zwykła delegacja''
Katgen -fajnie ze wypad udany i ze wróciłąs :)
Lece laski bo mnie mój potworek molestuje i robi awanture ze nie te płatki chciała grrrr
a póznije smigamy na plac zabaw
Buziaki dla Wszystkich i miłego dnia

Oto Moje i synka butki, wklejam tak jak Marzenka prosiła :-)

Zdjęcie-0356.jpgZdjęcie-0349.jpg

A tutaj synek na spacerku :-) ;-)
Zdjęcie-0339.jpgZdjęcie-0338.jpg Pierwszy raz tak wklejam fotki :zawstydzona/y: mam nadzieję, że dobrze zrobiłam i się wyświetlą hihi ;-) :-) :-D

reklama
Hejka,ja tez juz w domku
obiad zjedzony dzis byl bolonski garnek nawet smaczne...:tak:

Macie jakies wiesci od future ??:confused:

Megi trzymaj sie kochana,wspolczuje tego pozegnania...:tak:

Mycha fajne foteczki,synek drobniutki widac,a butki ekstra :-):-):-)

ciacho a ta roletka przepusza duzo swiatla?? tzn.czy jest taka bardziej przezroczysta niz takie materialowe??:sorry:bo tez musze jakas do kuchni kupic zamiast firanki...
i tak zastanawialam sie nad bambusowa bo tu sa one taniutkie :tak:

odrobilam swoje lekcje i zmykam do sklepu i do znajomej :tak::tak:

milego popoludnia !!!

Do góry