reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
witam się ja.
Nie miałam na nic czasu, miałam Fryzjerkę i trochę się spóźniła, a mąż na 2-gą szedł do pracy, więc już nie zdążyłam kłaków ułożyć, chociaż i tak nie wychodzę nigdzie :) Mała też podcięta, tylko mały musi czekać aż rok skończy.

Future- za dwa tygodnie to ty się nie będziesz nudziła, idź spać :)

i jak samopoczucie po fryzjerze? ja ostatni raz bylam z 1,5 roku temu, kiedys chodzilam 2-3 razy do roku zeby mi jakos podciela ale ze juz tu nie pracuje babeczka to nie chodze, jak ma mnie ktos zle sciac to "dziekuje postoje" a takie jest moje ostatnie doswiadczenie

w sumie nie zdążyłam się nacieszyć, ale o niebo lepiej, bo już miałam długie odrosty, teraz siedzę i małego bawię. Kombinuje i na macie się przewraca i płacze jak zabawki nie może sięgnąć.
Ja mam taką Fryzjerkę co jej ufam i ona wie, ze ja lubię mieć prosto na głowie, bez żadnych udziwnień. Zawsze mi końcówki podcina i jasne pasemka wyciąga.

A no nudy, byliśmy z Zuzą znów w bawialni bo nam już żyć nie dawała:-) Teraz mężuś siedzi u dentysty, mała śpi a ja odpoczywam po obiadku, najadłam się pierogów z serem i śmietaną:-p mniammm....a teraz spać mi się chce, ta pogoda:confused2:

megi mniam pierogi ja to najbardziej chyba lubie ruskie:-)
za to kupilam nasiona kwiatow i bede moze jutro siac do doniczki zeby miec latem jakas ozdobe na balkonie,
oczywiscie i tak do kupie juz takie wychodowane ale maciejke to ja musze miec co roku tak cudnie pachnie wieczorem

o ciasteczko a jakie kupiłaś, bo u nas w Inter Marche jest teraz pełno nasion, a ja nie wiem które się najbardziej nadają :)

dziewczyny wybraly sobie groszek pachnacy- starsza kolorowy, mloda niebieski
a ja maciejke, posiej macieje jest cudownie pachnaca wieczorem:-)
poza tym jak bedzie cieplej to pewnie kupie bratki dlugo kwitna:-)

reklama
No to ja choć parę zdań.
BYło FANTASTYCZNIE:) na tym moim urlopie. Rodzice, rodzeństwo...eh super nas przyjęli. Wycackali mi Izke, ze teraz z nią do ładu dojść nie mogę taka rozpieszczona.

Imprezka mojej siostry? rewelacja, jak sie ogarne to wrzuce pare fotek;) Zabalowałam do 5 nad ranem;) super sie wytańczyłam. do dziś mam odciski ;)

Później parę dni u mojego brata. Też rewelka. No super.

Ale najgorszym z tego wszystkiego była wczorajsza podróż do domu. Izka i wymiotowała, kupa ludzi wszędzie. Przesiadka? horror. nie chce nawet do tego wracać. po powrocie znowu wymioty Izki połączone z ponad 38stopniową gorączką. No ale nuforen dał radę, wyspała sie i dochodzimy juz do "normalności".

Oki zmykam dalej prac i praoswac. baj

Do góry