reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

mycha buty swietne a dzisiaj jeszcze taka fajna pogoda:-)
madzia ta bambusowa to jest z takich patyczkow zrobiona wiec ma szczeliny miedzy jednym a drugim
ciut w dzien przyciemnia kuchnie ale to jest plus i jest idealna jak dla mnie a wieczorem wazne ze ci z zewnatrz nie beda wszystkiego widziec

reklama
No hej.pisze z telefonu, mam nadzieje ze sie uda. Helenke wydobyto o 11.25.jest malutka ma 2260kg i 48cm. Ale japke drze jak nalezy. Jest teraz w inkubatorze, zeby sie pogrzac troche.ale wszystko jest dobrze. Ma krecone wloski, jakies ciemne. Dalam jej buziaka i kocham ja nad zycie. Wybrala sobie ladna date. Mnie brzuch boli, rana bardzo,ale teraz dostalam przeciwbolowe i jest luzik. Teraz chyba sie zdrzemne. Kocham was, ale helenke bardziej. Dziekuje za mile slowa.buzki

hej
ja mam dola,mialam dzis ta sprawe w sadzie,z sastra jakbysmy sie nie znaly:eek:plakac mi sie chce,ale sama jestsobie winna ze jest taka atmosfera a nie inna.jestem pewna ze brat pojdzie do domu dziecka,bo wszystko na to wskazuje.
aj szkoda gadac
megi ja tez mam dola ztego samego powodu i na sama mysl ciezko mi na sercu,tylko ze ja mam jeszcze kilkanascie dni aty tylko kilknascie godz:zawstydzona/y::zawstydzona/y:tulam cie mocno.

sorry nic wiecej nie napisze,nie mam sil checi

Future- Szczere Gratulacje Kochana :-), i dużo zdrówka dla Helenki :) odpoczywaj, bo jesteś zmęczona, a malutka nadrobi swoje. A miałam ci pisać że mi się śniłaś, jak stałaś pod mojej mamy oknem w białej sukni i coś od niej brałaś, ale nie wiem co, bo się obudziłam na karmienie :)

A ja po szczepieniu z małym i po bilansie dwu latka.
Siedzę jakaś ospała, dzieci spać nie chcą i mama musi z nimi siedzieć, a tak bym poszła spać :)

Megi- współczuje, taka rozłąka, też bym płakała. Trzymaj się.
Marzenka- nie znam sytuacji, ale z tego co czytam, to nieciekawa sprawa, mam nadzieję, że kiedyś wszystko się poukłada i współczuję nerwów. Trzymaj się

Future wszystkiego dobrego dla Ciebie i Helenki i ogromne gratualcje i buziaki:)
Mała jest ale nadgoni szybko:)
Wypoczywajce i wracaj pochwalic sie nam swoja kruszynka:)

FUTURE Gratulacje !!!! Buziaki dla Helenki :**
Megi - trzymaj się !!! Będzie dobrze !!
Marzena - dacie radę, wszystko się jakoś ułoży <tulę mocno>
Mycha - buty bajeranckie :)

reklama
Właśnie wpadłam zeby zibzczyc czy Helenka juz po właściwej stronie,
Witaj na świecie Kruszynko i rośnij zdrowo.Gratulacje dla dzielnej mamusi i pewnie dumnego tatusia:-)

Mycha -synio śliczniutki
Marzenka -tule mocno
Ciacho tez mam bambusowe w 1 pokoju sa spoko
Madzia zazdroszcze Ci tej szkoły /Ja nie mam z kim malutkiej zostawic a te z niby złobkiem szkoły to totalna masakra. Brudno za duzo dzieci na 1 opiekunke a po powrocie zastałysmy nasze dzieciaki śine od płaczu :-(

Do góry