reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

halusien
mycha wspolczuje ci, niedlugo mysle ze powinno ci przejsc mi jakos niedobrze calymi dniami bylo prawie do konca 4 miesiaca
kroma wlasnie organza bardziej przepuszcza swiatlo, moze u ciebie bardziej sprawdzilby sie woal, ja wam tylko wspolczuje jak bedzie lato, no chyba ze macie rolety na oknach ale to i tak bedzie bardzo cieplo w chalupie

reklama
hej babiki! ja musze miec rolete w tym akurat pokoiku, bo slonce latem od 4 rano. i bardzo się nagrzewa pokoik. a przeciez nawet jak zasune jasną rolete, to nie jest ciemno w pokoju ;) a to prawda z tym odróżnianiem dnia od nocy, dziecko muisi miec jasniej, ale jedna rolety wiosny nie czyni...chociaż wiosna jak widze niezła ;)

zpomnialam wam si epochwalic, ze zdalam wszystkie egzaminy, i jestem czysta ;) teraz tylko dokoncyc prace, urodzic dziecko i sie obronic ;)

hello w ten piekny dzionek:-)
ja mam powera i sprzatam,zrobilam juz pierwszy raz ciastka francuskie:-Dpycha:-D
wczoraj nie moglam sie opanowac i zjadlam zwykle kanapeczki,bede normalnie jesc tylko jedna zasada MŻ:-D:-D:-D
po obiadku jedziemy do lasku:-)

w srode maja mi przyjsc rolety do balkonowego:-):-)nie moge sie doczekac bo od 2lat probowalam kupic i dopieor teraz mi sie to udalo:-):-):-):eek: zielonkawy koloorek o taki:-D:-D:-D
buziaczki

ps,u mnie roleta musi byc obowiazkowo zasunieta jak idzimey spac w dzien,tzn nie chodzi o dawida bo ten zasnie i bez ale ja lubie:-)

marzenko my tez po obiadku do lasku jedziemy :-D
piekna pogoda :tak: jejku w koncu wiosna :tak:
a pozniej rodzice moi do mnie przyjezdzaja ;-) tato bedzie lozeczko skrecal dla Alicji :tak:

Future GRATULUJE :-)

...wogole w poniedzialek musze zaliczyc przychodnie (z Fruciem), komfort (za roletami), tesco (dziecowe kosmetyki powoli musze kupowac) I chcialam sie pochwalic ze niedawno kupilam pierwsza sukieneczke dla Alicji :-) z allegro
o taka :-)
George Disney, Śliczna sukieneczka 3-6 msc (1482911553) - Aukcje internetowe Allegro

larvunia ja wczoraj bylam na lowach lumpowych i tyle bylo pieknych dziewczecych sukienek bodow itd ze naprawde szkoda bylo nie brac,tylko ze ja niemam dla kogo kupowac.ja wczoraj za 3bluzki z dlugim rekawem i i jedna dla dawida zaplacilam nie cale 9zl:-Dnormalnie smiechu warte:-)

ciasteczko- szukałam tego woalu i znalazłam, tylko poczekam na męża niech mi porządnie okno zmierzy.
# HIT !!! FIRANY WOAL ZASLONY NA SZELKACH 145x245h (1489277525) - Aukcje internetowe Allegro
Wezmę z trzy do jednego pokoju,
a dla córki
[MG] FIRANA DZIECIĘCA KUBUŚ 360x150 cm + BUFKA ! (1468697444) - Aukcje internetowe Allegro

Larvunia- fajna kiecka, ja też dla córki kupuje w licytacjach i za grosze, ostatnio za 1 zł mi się udało, czasem za 5 zł, Kupuj, bo będzie ciepło i mała będzie się stroić, a mój zimą rodzony to ciągle w śpiochach łazi, nawet nie mam go jak wystroić. Z połowy mi wyrósł i nawet tego nie ponosił
Marzenka- to fajnie udało ci się okazyjnie kupić i tanio :), a ja po lumpkach nie mam czasu łazić, a w GW są przebrane ciuchy i ciężko coś fajnego dostać.

Mycha-
biedna ty, ale ja tez ciężko przechodziłam ciąże, chawtowałam ciągle, nawet imbir nie pomagał.

Ostatnia edycja:
hej,
marzenko my tez po obiadku do lasku jedziemy :-D
piekna pogoda :tak: jejku w koncu wiosna :tak:
a pozniej rodzice moi do mnie przyjezdzaja ;-) tato bedzie lozeczko skrecal dla Alicji :tak:

Future GRATULUJE :-)

...wogole w poniedzialek musze zaliczyc przychodnie (z Fruciem), komfort (za roletami), tesco (dziecowe kosmetyki powoli musze kupowac) I chcialam sie pochwalic ze niedawno kupilam pierwsza sukieneczke dla Alicji :-) z allegro
o taka :-)
George Disney, Śliczna sukieneczka 3-6 msc (1482911553) - Aukcje internetowe Allegro

larvunia o zgrozo toz na tej sukience są RÓŻOWE elementy, jestem w szoku;-)

Marzenka a gdzie byłaś w tym lumpeksie? A no męczę się dziewczyny, ale nic nie poradzę jakoś to muszę przetrwać. Jedne kobitki przechodzą tak że gdyby nie były u lekarza to by nie wiedziały że w ciąży są a inne niestety muszą się męczyć ... Firany fajne, też bym musiała coś sobie zafundować do pokoików i kuchni :-)

reklama
pogoda piekna na spacerki po lasku:-)mma nadzieje ze jutro to powtorzymy
mycha ja jestem ze sw wiec niewiem czy tu by cie lumpy interesowaly,no chyba ze jestes tu czesto;-)
my juz gotowi na wiosne i lato ,dawid wszytsko ma juz poprane spodenki koszulki itd ,nabralam mu u siebie w lumpie poki moglam:-D:-D:-Dtylko musze kupic sandalki ortopedyczne bo te stopy kladzie do srodka mam wrazenie ze coraz bardziej
asienko buziaczki;-)no i dla calej reszty tez;-)

Do góry