reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ktora juz korzystala z tego Sweetdeal :confused:
ja kupilam te volczery na grote solna... wydrukowalam z maila ta "zaproszenia" i co z tym mam isc do groty czy jeszcze trzeba do gazety lubuskiej isc :confused:
Bo raz jak dzwonilam zanim moj kupil te volczery ze trzeba do gazety lubuskiej lazic, no masakra...

reklama
Dobry...
Mężulek mi zanosi dziś kompa do naprawy, zamula się cholernie przez ostatnie dni, wyczyszczą mi go i mam nadzieję że nowe oprogramowanie będzie git...pozdrawiam miłego dnia;)

Witam się i Ja :-) wczoraj mężulka miałam w domu to i nie miałam czasu żeby zerknąć już jakoś po 9 wyruszyliśmy z domku bo z młodym jechaliśmy do lekarza bo Mi gorączkował od wtorku ale we wtorek miał około 37 stopni a w środę już 38,6 stopni :-( i oprócz tego nic a On często na anginę chorował więc dla pewności pojechaliśmy i tak jak myślałam, całe gardło zawalone no i niestety bez antybiotyku się nie obeszło i syropków ... Taka pogoda że wszyscy na około chorują ...
No i byłam tez u gina ze sobą :-) wszystko jest w porządku, wg usg to jestem dzisiaj w 12tyg i 2 dniach ciąży ;-) jak robił badanie ginekologiczne to powiedział, że macica jest o wiele większa niż na ten tydz ciąży co najpierw obliczył ale jak zrobił usg to się okazało że to nie macica jest większa tylko pęcherz moczowy był wypełniony po brzegi i śmiał się że pęcherz był większy od ciąży hihihi ;-) najgorsze, że zapomniałam się zapytać o to czy mógłby coś poradzić na mdłości i wymioty .. Jak będą się utrzymywać do następnej wizyty to się wtedy zapytam :-) No a tak poza tym to wszystko jest w porządku a co do cc to jeszcze nic Mi nie powiedział czy cc czy jednak naturalnie ... :-(
Pozdrawiam Was laseczki.
P.S. Future trzymaj się, wytrzymasz di 29 tylko się oszczędzaj ;-)

Ostatnia edycja:
Witam :)
Daffi śliczny laptopik :)
Marzenka - gratulacje !!! Ja od czwartku :p nie jem słodkiego - postanowienie na Wielki Post ... zobaczymy co z tego wyjdzie. Chcę zrzucić przynajmniej 5 kg. - żeby mieć wagę sprzed ciąży :) Ostatnio wyczytałam, że karmiąc pirsią traci się 1000 kal. dziennie - to chyba jeszcze pokarmię małą :p hehe
Marzena - a dajesz sobie radę z jedzeniem tego ? ja chyba bym zwariowała jakbym miała ugotować sobie, Marcinowi i Amelce obiad :) a tak jem śniadanko, kawka, potem obiad i może jakiś owoc i na tym koniec :)

Mi też czop nie odszedł - w 38 tyg. odeszły mi wody i bez skórczów heja na szpital :) po kilkunastu godz. ruszyło na maxa i pojawiła się Amelusia :)

Future dzięki za radę z tym imbirem, jeszcze dziś pojadę i kupię ten imbir jak m wróci z pracy ... :-) kupiłam sobie też migdały może troszkę ulżą ;-)

dzien doberek !!!
dzis zrobilam sobie wolne tzn wagary :-D:-D
ale bylam juz w urzedzie odebralam swoj dowod osobisty :tak::tak:
teraz zrobilam obiadek chlopski garnek dzis serwuje :-)
u mnie tak jak i u was cieplo ale wieje :tak:
widze na forum same ciezarowki hihi :-D ktora nastepna ? :-D

Daffi laptopek pierwsza klasa fajny,:happy:
Marzena gratki,oby tak dalej :tak:u mnie znowu 2 kg ale na plusie :angry:
Mycha fajnie ze z dzidzia wsio ok :-)

laski a po ile jest u was kg cukru?? bo slyszalam ze poszedl duzo w gore mama mi mowila ze w marche 5,50 kosztuje :szok::szok: masakra...
juz dzis kupilam po 5 kg dla babci i dla mamy bo u nas jest po 0,65 centow to taniej...
i im zawioze jak pojedziemy :tak::tak:

Pozdrawiam i buziak zostawiam :happy2:

Ostatnia edycja:
Witam się i ja, po spacerze i po obiedzie, gdyby nie ten wiatr to fajnie by było.

Nogi mnie bolą, więc odpoczywam, chociaż młody ujada coś, spać nie może znowu, uśpienie go graniczy z cudem.

Future-
ja jak odpalam kompa to mam taki pisk specyficzny i to go chyba budzi, a fikołków to ja nie lubię oglądać za obrzydliwe dla mnie, przesadzają tam z ilością wrażeń. Wolę na żywca hehe :)

Madzia- wiesz, że ja nie wiem bo my mało cukru używamy i ja ostatnio kupowałam w promocji z jakieś 2 m-ce temu.

reklama
u nas w biedronce po 4.39 z dnia na dzien drozeje.u mnie teraz mniej cukru idzie bo ja uzywam slodzik:-D
madziarena pewnie ze daje rade choc nie powiem mam chetke na zwykla kanapke czy cos slodkiego,bo ja bardzo za chlebem jestem,
dzis ja sobie zrobilam mielone a moim chlopom spagetti,a jutro im ryba w panierce moja w folii zapiekna w piekarniku.za duzo roboty nie ma,trzeba poprostu pokombinowac.kwestia przyzwyczajenia:-)
niemoge sie doczekac kiedy bede mogla juz warzywa

Do góry