reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

sluchajcie, nie uwierzycie, jeszcze wczoraj pisalam, ze nic nie wygralam. hehhe. w poniedzialek sie natknelam na strone garniera, zeby opisac czemu uzywamy ich kosmetykow i mozna wygrac. i przyszlo mi dzisiaj taki roll on garniera, krem i korektor pod oczy. na allegro 30zl ksoztuje hehe. a ciesze sie jak głupia ;) nigdy nic nie wygrałam, aż tu nagle... ;) pozazdrościłam Daffi komputera chyba ;)
hehhe

reklama
Madzia cukier z dnia na dzien drozeje a ludzie wykupuja paletami go wiec z kazdym dniem jest drozszy bo z kazdym dniem drozeje niestety....
ja musze w biedrze sie zaopatrzyc tam jest chyba najtanszy.
ostatnio w tesco kupowalam to kosztowal cos kolo 4zl

Ostatnia edycja:
Future- to super, w końcu cię passa dopadła :)

Ja tam rzadko gram, czasem ci coś wyślą dla dzieci, jakieś próbki lub kosmetyki do testowania. A tak to nawet w Tottka nie gram, jakoś nie nastawiam się, że mogłabym być milionerką. Chociaż nie mówię, że taka kasa nie rozwiązała by problemów mieszkaniowych :) Siostrze bym porządną rehabilitację zafundowała, wózek :)

Ciasteczko-
ja tez jak się na latam to mi włażą aż ze stopami w d..... Teraz chłodny prysznic na nogi i do góry odpoczywaj :)

A mój najmłodszy ma jakiś ciężki etap, nie może spać, jak już zaśnie to na krótko i ciągle marudzi, denerwuje się jak zabawki nie może złapać i zaczął się przewracać. Ciężko widzę, że będzie z nim, córka to na tym etapie aniołek była :)
Madziarena- a ty masz 1000 dni na suwaczku od ślubu, fajna liczba :)

A z tym cukrem to jeszcze w niektórych sklepach jest ograniczenie, że najwyżej można 10 kg kupić, bo niby u producentów już są braki, dlatego ceny idą w górę.

Ostatnia edycja:
jejusku chyba nie bede miala firanek w domu, normalnie nie ma sil ich juz wieszac :baffled:
wypralam, okna pomylam i co... leza... Wogole to mam chec ja zmienic, ale na moj metrarz to kurna ze 600zl wydam :baffled:

ide sie polozyc ;-) Milego wieczorka!
ps. Future GRATULUJE ;-)

lavrunia- mi się też okna i firany proszą o mycie, ale poczekam z dwa tyg. umyję na Chrzest, a muszę dokupić firany bo mam tylko w pokoju, a reszta okien łysa, i nie mam jak i czasu :(
A jaki ty masz metraż, że aż tyle potrzebujesz. Czasem na wyprzedażach mają tanie i ładne np jysku, ja kiedyś kupiłam takie zielone i grosze za nie dałam.

A ja w końcu uśpiłam małego, wybujałam i padł, nawet z nim tańczyłam.

kroma z 5 metrow jest na bank. Ale firanki sie kupuje przeciez dluzsze zeby marszczenia zrobic jakies...
Najbardziej mi sie podobaja takie kolorowe w pastelowych kolorach, nie standardowe biale... Ciekawe ile bym zaplacila i ile musze wziasc jak sciane z oknami mam na 5 metrow :confused:

padam na stopy:-D bylam z moim w diversie najpierw dostalismy voucher na tansze zakupy a pozniej kazalo sie ze maja promocje np.. spodnie bawelniane 2 pary za 150zl a jedna pare np.129zl wiec sie oplaca
moj chcial sobie kupic ale rozmiarow nie byl wiec kupilam jedna ale za to ja wzielam okulary i mielismy 40zl taniej czyli wsumie okularki gratis:-):-)

co do tego cukru to jakies pomylenstwo, ludzie wykupuja i napedzaja sami taka cene a pozniej dziwia sie ze taki drogi, ja kupilam dzisiaj w lidlu po 4,19 a jak polski to po 4.39
tylko jaki polski??? z polskich burakow ale nie ma polskich cukrowi wiec smiech na sali

larvunia a ty chcesz woal, organze czy takie zwykle firanki??
na allegro maja strasznie duzy wybor

Ostatnio edytowane przez moderatora:
u mnie w agapie dzis kupowalam cukier ponad 5 zl, ale dokladnie nie powiem wiem ze ponad 5 zl

no ciacho pomarancz lub zielen... ale raczej pomarancz bo mam zielony dywan juz i zerandol ;-)
pokaz jakis link ja nic nie widze na allegro :baffled:

reklama
Do góry