reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
daffi fajna ta sala zabaw:)ladne scuiany pomalowane,u nas nic takieog nie ma biale sciany tylko.
ile u was kasuja?i w ktorym miejcu jest?

daffi fajna ta sala zabaw:)ladne scuiany pomalowane,u nas nic takieog nie ma biale sciany tylko.
ile u was kasuja?i w ktorym miejcu jest?

pierwsza godz 10zł a pozniej juz 8zł.. to jest na przecwiko ratusza.... obok urzedu skarbowego... jak juz bys byla kolo ratusza to zoabczysz te stojace reklamyu.. na dole jest sklep z artykulami dzieciecymi a u góry własnie ta sama zabaw.

WItam

Wróciłam właśnie od fryzjera, wreszcie włosy sobie zrobiłam i od razu czuje się dużo lepiej. Przy okazji sporo podcięłam, bo przez te farbowania strasznie mi się łamią włosy.

Kroma- długo wytrzymujesz bez farbowania, ja max 2 miesiące wytrzymam i już patrzeć w lustrze na siebie nie mogę.

daffi- zdjęcia super, widać że Julce podobała się zabawa!

My byliśmy na zakupach, musiałam młodemu jakieś bodziaki pokupować z krótkim rękawkiem, bo powyrastał. Nachodziliśmy się jak głupi, bo wszędzie jak już były z krótkim rękawkiem, to zakładane przy głowie na takie zaszywki , a ja chciałam żeby były na napki, bo tamte młody strasznie rozciąga i później ma wielki dekold. W końcu znaleźliśmy w pati i max na zawarciu, kupiłam 5 szt., ale pewnie i to mało, bo młody codziennie do żłobka 2 szt potrzebuje i tak trzeba będzie dokupić, a drogie bo szt po 22,50zł.

Wybieracie się gdzieś na ostatki???
My niestety siedzimy w domu i ostatki sobie z młodym zrobimy:-pJutro do znajomych na kawę idziemy, a dziś to moze jeszcze na krótki spacer jak Misiek się obudzi, bo słoneczko wyszło.

ja tez siedze na ostatkach w domu z dzieckiem i brzuchem ;-) Moj i tak bedzie do 22.00 pewnie w pracy :dry: zycie

tabletke musialam wziasc jak mnie lupie w glowie ze szok :baffled:
tez chce do fryzjera!!!!!! a musze czekac na kase z zusu bbbuuuuu :sorry2:

kochane ja juz sie zegnam. Wracam we wtorek prawdopodobnie :tak: 3majcie sie cieplutko (i wasze brzuszki tez megi i mycha) :tak:(moj znowu wyjezdza i ja jade do rodzicow, jutro do tesciowej w poniedzialek do mamy)

aneteczka- ja wytrzymałam 3 m-ce, a to dlatego, że zima jest i tak nigdzie nie wychodzę, ale ogólnie to farbuję co 2 m-ce, ja mam długie i później mi się niszczą.
Ja nigdzie nie idę na ostatki, cycek mnie pilnuje, już z młodą poszalałyśmy i gofry jadłyśmy, potem do męża koledzy przychodzą. Więc posłucham głupot męskich.

A jutro sama cały dzień, mąż idzie na jakieś urodziny i na siatkę, więc pewnie nie wróci do wieczora.
Chyba się zanudzę.

Trzymaj się Lavrunia, a ty Future wygrzewaj i zdrowiej :)

my tez ostatki w domu ja dzis urodziny wyprawiam:D
gralismy o drugiego laptopa:D i czkeamy na wyniki:)
co do fryzjera to ja odwiedzialm wczoraj... ostatnio pasemka robilam w grudniu i juz patzrec nie moglam:D etraz znow biały łepek:)

reklama
dzien dobry:-)
my zostalismy sami do srody,mam nadzieje ze tylko do srody:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nienawidze takich samotnych niedziel,
daffi wszytskiego najlepszego zokazji urodzinek duzo szczescia pociechy z dziecka i duzo duzo kasiurki:-)

Do góry