reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam się zalatana po weekendzie :)
Marzenka - czekamy !!!
hehe ja tez lubię LIdl - ale mi się wydaje, że tam drogo ... jednak Biedronka bije wszystkie sklepy :)

A no byłyśmy z megi w lidlu, trochę inaczej towar porozkładany, zrobili kase ekspresową ale nie napisali że na przykład obsługują ludzi którzy mają do 10 produktów i stoimy z megi w kolejce a przed nami gościu z babką i koszykiem tym dużym wypełnionym do połowy no to co to za kasa ekspresowa że czekałyśmy i czekałyśmy ... Jak coś się kupi to można iść z paragonem bo koło lidla rozbili taki ala namiot i za paragon dają kiełbaski z grilla ale nie poszłyśmy z megi :-) ;-)
Teraz jestem w domku idę młodego położyć bo już maruda jak nie wiem, właśnie zjadłam sobie loda pipi bo ochota Mnie naszła ;-) a potem wstawię obiadek rosołek zrobię z ryżem ... ;-)

kasiu jak trzymac kciuki to tylko za jedna kreske poki co:-)
raczej to niemozliwe bo przeciez biore anty codziennie systematycznie,nie zdarzylo mi sie zapomniec a juz bynajmniej nie minelo 24h,
annes super :-):-):-):-)ile metrow macie?w m-czu?
mych a a gdzie tego lidla otworzyli w m-czu?przeciez juz jest czy tylko pozmieniali
a my wrocilismy z miasta,posiedzilelismy troche u mamy,zalatwialismy sprawe w banku co za menda przyszlismy we wtorek ona do nas przyjdzie w piatek,przyszlismy wwpiatek a ona do nas przyjdzie w poniedzialek,i zrezygnowalismy z oferty bo dzis jak zwykle papierow nie miala przygotowanych to niech spada na drzewo!!!do innego banku bysmy poslzi to na miejscu bez problemu by bylo zalatwione:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mycha daj loda;)

A my spacerek zaliczylyśmy i młoda wcina pomidorówke własnie. Ale fajnie na dworze, słonecznie bezwietrznie i cieplutko.
Nad jeziorkiem tak przyjemnie :)

A mi sie plany popierdzieliły. Miałam jechać w środę a jadę w czwartek MOZE. kurde ;/

marzenka- ta moja uparta jest naprawdę jak baran.

Future- żeby zdane było i na piątkę i masz chociaż szansę pozadawać, bo ja na swój egzamin na porodówce leżałam i teraz muszę do czerwca czekać.

Annes- gratulacje, trzy lata niby długo, ale jak na komunalne to i tak szybko dostaliście.

Katgen- co ja bym dała za świeże wiejskie powietrze, a nie te spaliny miastowe. W końcu pogoda się robi, bo ile to można w domu siedzieć.

A mnie nogi znowu bolą, muszę koniecznie jechać do lekarza bo się wykończę. I jeszcze mnie dzisiaj czyści.

Ostatnia edycja:
annes gratki, fajnie ze doczekaliscie sie mieszkania
marzenka mam nadzieje ze juz lepiej sie czujesz?

a u nas w koncu ponownie otworza biedrone, 3 marca akurat w tlusty czwartek, ale fajnie ja wyremontowali

Biedronkę to powinni jeszcze gdzieś na Piaskach otworzyć, a na Matejki jeszcze trochę i będzie Kaufland.

A ja dostaję pier...ca, mój Mąż wymyślił sobie, żeby oszczędzić, że ja mu napiszę pozew i siedzę i piszę od tygodnia ponad i mam już dosyć przeglądania tych wyciągów i wpisywania co i o której godzinie, teraz się nie dziwię czemu kancelarie za to biorą 2500 zł. Jutro dokończe bo mi kręgosłup wysiada, idę poćwiczyć.

Do później laski :)

reklama
ciasteczko o wiele lepiej sie czuje:-)brzuch mnie nawet juz nie boli,moze minelo
moze to po tym szampanie w sobote.bo moj mowi ze tez go brzuch bolal

Do góry