reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dobrej nocki kochane :tak:
jutro mniej mnie bedzie, albo i wogole, mam pare spraw na miescie do pozalatwiania i mlodego nawet do przedszkola nie puszczam...
3majcie sie cieplutko!

reklama
hello:-)
larvunia a cwiczysz miesnie kegla?
ja nadal zle sie czuje,brzuch mnie nadal pobolewa,niewem czy to zglodu bo wczoraj prawie nic nie jadlam przez te wymioty,czekam az zagotuje mi sie woda i zjem sniadanko,zobaczymy czy przejdzie,
milego dnia zycze:-)

Cześć wszystkim. Niedziela minęła spokojnie i troszkę odpoczęłam bo byłam z synkiem u rodziców i młody wszędzie ciągał babcię albo dziadka więc Ja miałam trochę luzu ;-) dzisiaj jesteśmy w domku ale po południu jadę do rodziców na kilka dni więc nie będę się odzywać ... ale później postaram się nadrobić straty ... W końcu Lidla u Nas dzisiaj otworzyli trzeba się wybrać i rzucić okiem jak zmodernizowali ten market :-) Pozdrawiam i całuski ... Trzymajcie się mamuśki. :-)

Witam się i ja
Larvunia- Ja ci normalnie w pupsko na kopię jak cię spotkam kiedyś, ty lepiej odwiedź lekarza, ja jak leżałam na patologii to była tam taka laska na potrzymaniu, jej czasem coś leciało jak kichała i kaszlała, ona myślała, że to mocz, popuszcza, a okazało się że jej worek pękł i wody jej się sączyły, trafiła na patologię z małą ilością wód i urodziła w 32 tyg. Trzymali ją 5 tygodni i dziewczyna ciągle ryczała, że to jej wina. Lekarze ją ochrzanili, że nie zgłosiła się do lekarza jak zauważyła pierwsze moczenie. Ja bym tam chuchała na zimne i poszła z samej pewności, że ci nic nie pękło po upadku.

A ja jak zwykle wstałam o 6, zdążyłam posprzątać i muszę zakupy zrobić. A mi się nie chce.

marzenka- pewnie skurczy dostałaś z głodu, żołądek nie ma czym pracować, tylko nie jedz za szybko. A twój mały ma o trzy dni szybciej urodziny niż moja panna, też chyba baran, czy jeszcze ryba? Ja małej szukam prezentu i na razie to nie mam za bardzo pomysłu.

Ostatnia edycja:
mycha ja uwielbiam lidla, a w miedzyrzeczu tz bywalam, jak jezdizlam na dtudia do zielonej, to sie zatrzymywalam tam...

a ja powtarzam sobie to maslo maslane co bede dzisiaj zdawac. jedno i to samo. ale troche mnie skreca w brzuchu, bo nie lubie, zawsze to jakiś stresik. niby wiem wszystko, i to wiekszość z pracy zawodowej, a nie z tej durnej uczelni, no ale nie wiem, czy sie spodoba egzaminatorom to co bede mowila ;(

wstalam dzis o 7 i już nie moge spac. to bardzo dziwne. Moj menżu chory, pojechał do pracy, ale chyba bedzie szedl dziś do lekarza po zwolnienie, bo nie daje rady,..

a ja bylam z kundlami i brrrrrrrrrrrrrrrrrrr tak zmarzlam. ale ladnie się robi.

Larvunia a na jakim Ty mieście masz cos do załatwienia hahhha w Krzeszycach? też mi miasto. ja też sie dziś tam wybieram. trochę na pocztę, a trochę zatankować. i pozniej do gorzo. Mala dziś wariuje od 7 rano, ciekawe kiedy jej się znudzi...

podrawiam poniedzialkowo i sle buziaki ;***

kroma dawid jest spod znaku barana:-)ja tez:-)
ja tez lubie lidl:-)szkoda tylko ze mamm daleko
troche mi lepiej,ale oslabiona jestem.
nawet nie cale 2 kanapki zjadlam,nie dalam rady.
zrobie sobie test ciazowy dla pewnosci

uuuu Marzenka a za co trzymać kciuki? za jedna czy dwie krechy?? :-p

Future trzymam kciukI!

Kroma aleś Ty szybka!

no nie uwierzycie jaka jestem zla.
pojechalam n poczte, bylo duuuzo ludzi. stoje, czekaj, z nogi na noge, mala wariuje, coraz mi ciezej (chyba widać ze jestem w ciązy!!!!!!) dochodze do okienka, a taka suka stara smierdząca larwa (sory larvunia kochanie ;*) podchodzi, wpierd....ala sie i mowi: ja tak szybko bo Pani widze paczke ma!!!!!!!!!!!!! nosz kur...........mać nie zapytala, przepraszam, czy ja bym mogla te listy wyslac, bo Pani ma duuzo do wyslania, tylko wpieprzyla sie przed ciezarną...a mnie zatkalo. normalnie bym powiedziala, ze paczka nie wysyla sie dluzej niz listy...ale mnie zatkalo. ale jestem zla. nosz smierdzące spocone babsko bez zadnych skrupolow. chyba nie byla nigdy w 9 miesiacu ciazy. bitch!wrrrrrrrrrr

edit.
no wlasnie marzenka mamy trzymać kciuki za, czy nie za ??

Witam kochane

Dzieki za kciukasy!!! Oznajmiam wiec : dostaliśmy mieszkanie komunalne!!!! 3 lata i tysiace wypełnionych aierów ale sie udało nadal nie wierze aaaaaaaaa

Furte - ja w ciązy pchałam sie i darłam ze jestem w ciazy i ide pierwsza. Ale ludzie to sa koszmarni kiedyś babka nie dała sie w barze kolezance w ciazy wysiusiac bo nic nie kupiła a tylko dla klijentów.

Marzenka- to daj znać po czekamy

Ostatnia edycja:
reklama
hej laseczki, my dzisiaj w szczecinie bylismy tak na szybkiego,
marzenka to daj zna co bedzie i za co trzymac kciuki

Do góry