reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia uważaj na siebie kochana, a sąsiadowi pogratulowac pomysłowości. Nie wiem co wyjdzie taniej ale na pewno wygodniej będzie samochodem:-)

A my jesteśmy uziemieni. Na szczęście chłopakom już lepiej, kaszlą sporadycznie więc i mi kamień z serca spadł. pozdrawiam was wszystkie w to leniwe niedzielne popołudnie( a raczej jeszcze poranek) i buziakuję

reklama
wiem ze wygodniej jezyku autkiem i ja sobie inaczej nie wyobrazam, ale sa dni gdzie moj mi zabiera autko i sie tak glosno zastanawiam czy warto... Ale chyba nie... Wyliczylam ze bilet mamy po 9 zl do g-wa w jedna strone to x3 osoby to 27zl w jedna strone, wiec autkiem wyjdzie taniej w dwie strony jechac bo ok 35-40 zl max w dwie strony. A autobusem w tedy 54 zl ;-) Wiec odpada hehehe...
u nas tez jakby Fruciu mniej kaszlal... a ja sie zmoglam i od wczoraj robie inhalacje z samej soli, podlaczylam sie do mlodego, on ma frajde ze mama tez inhaluje sie jak on i powiem Wam ze juz jakby lepiej z katarkiem u mnie, choc jest nadal lepiej mi sie oddycha :sorry2:

Daffi- zdziwiłabyś się że mam i też jestem zdziwiona, bo ogólnie to nigdy nie miałam problemów, a po ciąży to mam i to mocny, a jeszcze skóra mi zwiotczała, bo nie ćwiczyłam i wszystko luźne. Moja koleżanka ma nogę dwa razy taką jak ja, jest przy kości i nie ma cellulitu. Ale mam zamiar go wykurzyć.

Lavrunia- z tego co wiem, to nie płaciło się za psy. Przynajmniej kiedyś jak jeżdziłam parę dobrych lat temu to za moją sukę nie płaciłam. ALe zadzwoń na Pks, na informację to ci powiedzą.

witam sie i ja
larvunia biedulko, sasiad widac ostatni kretyn:sorry2:
w pks dzieci do 4 lat miaja za darmo kiedys tak bylo o teraz chyba tez no i nie liczy sie miesiac tylko rocznikowo ile dziecko ma
a psy na pewno w kagancu i na smyczy a czy cos i ile sie plac to nie wiem

czesc
dopiero sie zlozka wynurzylam od rana bolal mnie brzuch,wymiotywalam ale dalej zle sie czuje,musialam wsatc bo do mamy na obaid jedziemy,z ktorego pewnie nic nie zjem:eek:
buziaki

reklama
katgen wspolczuje
marzenka chyba grype zoladkowa zalapalas, teraz pelno lata tych wirusow porazka, duzo zdrowka zycze

Do góry