reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam się i Ja, jak przez 2 dni się nie zagląda to trzeba się naczytać żeby Was nadrobić ;-) Ja od wtorku byłam u rodziców wczoraj wróciliśmy .. we wtorek miałam kiepski dzień bo cały czas wymiotowałam a wczoraj odzyskiwałam siły .. synek za to miał rozwolnienie i też dochodził do siebie, dzisiaj już nam lepiej Mnie tylko mdli - szukałam w tesco czegoś z imbirem soku czy coś i nie znalazłam - gdzie takie coś bym dostała ale w Międzyrzeczu, orientuję się może któraś z Was?
Future śliczny brzuszek :-) marzenka zazdroszczę Ci chciałabym jeszcze raz przeżyć ten jeden z najpiękniejszych dni :-) Moja siostra w niedzielę urodziła i już ma w domku takiego ślicznego maluszka Adaś ma na imię - musiałam się pochwalić :-) jest po prostu cudny ;-)
Co do przechodzenia pierwszej a drugiej ciąży to drugą znoszę o 360 stopni inaczej i gorzej :-( no ale jakoś dam radę ....
Jak dam radę to jeszcze później się odezwę, miłego dnia życzę .. papa

reklama
mycha trzymaj się, jakoś przetrwasz:tak: najgorzej ten pierwszy trymestr a to już niewiele zostało.
gratulacje dla siostry:-)

ciasteczko i co robisz ten sernik? ja mam straszną ochotę na kawę i coś slodkiego:-p
ale staram sie ograniczać, jestem na tych 5 ciu posiłkach i już widzę rezultaty, mam nadzieję że jakoś wytrwam.

olśńilo mnie :) zaczęłam robić naleśniki, ale zobaczyłam, ze mam cała skrzynke pieczarek, bo wczoraj gosciu woził, swieżutkie niam niam, i zrobie krokiety z pieczarkami;) mądra głowa.

Larvunia - mam takiego gościa co wozi jajka i pieczarki. wychodzi 4 zł za kilogram. wczoraj wziełam pieczarki pierwszy raz, wozi po 3 kilogramy w skrzyneczkach, jakbyś chciala, to ja moge go wysłać do Ciebie ;) a jaja duze, wiejskie ;) on gdzieś tu z naszych wiejskich okolic ;)

zgadzam sie z wami ze tesco jest drogie :tak::tak:
ja mieszkajac w mczu lubilam lidla i intermarche :tak:

Hej mycha wspolczuje tych mdlosci ale jeszcze troszke i powinny juz ci przejsc,oby tak bylo bo sie umeczysz :tak::tak:...

ja jedna i druga ciaze znosilam dobrze :-):-) fajnie sie czulam zadnych powazniejszych dolegliwosci nie bylo....no ale u kazdego inaczej....

tez mam taką patelnie tefala ;) widzę, że odchudzanko (a raczej zdrowe zywienie) pełną parą.
ja lubie rozbite piersi z kurczaka z marynatą czosnkowo cytrynową i rozmarynem. bez panierki oczywiście. i te paseczki takie fajne sie robia...

reklama
Do góry