Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
Witam się i Ja, jak przez 2 dni się nie zagląda to trzeba się naczytać żeby Was nadrobić ;-) Ja od wtorku byłam u rodziców wczoraj wróciliśmy .. we wtorek miałam kiepski dzień bo cały czas wymiotowałam a wczoraj odzyskiwałam siły .. synek za to miał rozwolnienie i też dochodził do siebie, dzisiaj już nam lepiej Mnie tylko mdli - szukałam w tesco czegoś z imbirem soku czy coś i nie znalazłam - gdzie takie coś bym dostała ale w Międzyrzeczu, orientuję się może któraś z Was?
Future śliczny brzuszek :-) marzenka zazdroszczę Ci chciałabym jeszcze raz przeżyć ten jeden z najpiękniejszych dni :-) Moja siostra w niedzielę urodziła i już ma w domku takiego ślicznego maluszka Adaś ma na imię - musiałam się pochwalić :-) jest po prostu cudny ;-)
Co do przechodzenia pierwszej a drugiej ciąży to drugą znoszę o 360 stopni inaczej i gorzej :-( no ale jakoś dam radę ....
Jak dam radę to jeszcze później się odezwę, miłego dnia życzę .. papa
Future śliczny brzuszek :-) marzenka zazdroszczę Ci chciałabym jeszcze raz przeżyć ten jeden z najpiękniejszych dni :-) Moja siostra w niedzielę urodziła i już ma w domku takiego ślicznego maluszka Adaś ma na imię - musiałam się pochwalić :-) jest po prostu cudny ;-)
Co do przechodzenia pierwszej a drugiej ciąży to drugą znoszę o 360 stopni inaczej i gorzej :-( no ale jakoś dam radę ....
Jak dam radę to jeszcze później się odezwę, miłego dnia życzę .. papa