reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

bryy

my na nogach od 6, młody dziś niespokojny przez pół nocy, nie wiem co mu było
teraz szykuje mi pranie, bo wcina bułe w łóżku, nie powiem, jak już tam wyglada :-)

ja tam na moje ciąże też narzekac nie mogłam, zero porcelanki, a mówią, że przy chłopcach i dziewczynkach inaczej, u mnie każda była prawie taka sama, tylko tyle, że przy laskach wcinałam frytki i jajecznice, a przy młodym ogrom żelek i innych słodyczy :-)

Marzenka to już pojutrze :-) sama mam jakąś adrenalinike co do waszego ślubu :-)

reklama
hej.
no to dzis córcia mi pokazala na co ją stać. kopie od 5, a ja sie przewalam. menżu zrobił śniadanie, a za godzine tak dostalam w wątrobe czy w coś, ze zarzygałam poł łóżka. teraz pije miete, ael cos mi dalej stoi na żołądku i czuję się jak jakiś mamrot normalnie,
ide lezec,

a taka byla wczoraj grzeczna.

u was tez pada snieg?
my wcianmy od rana orzeszki solone,zaraz bedziemy rboic ciasto na dwor mykniemy,ciekawa jestem efektu koncowego:-)
a mnie mezulek zaskoczyl bo caly przyszly tydzien ma wolny:-):-):-)

Witam chyba ostatnia jak zwykle:-) wy tu już od wczesnego ranka skrobiecie a potem nadrabiać mi się nie chce bo ja to ostatnio do 9 się wyleguję a wczoraj poszłam szybko spać bo krótko po 22:sorry: nudziło mi się...Mój mężuś ma dziś imieninki a ja z nim świętować nie mogę:-( jutro moja Zuzka ma bo ona dzień po moim i na dodatek w rocznicę ślubu moich staruszków:tak: Właśnie skończyłam śniadanko i powinnam wziąć się za sprzątanie ale....lenia mam:confused2:Śnieg ładnie pada, jutro w całej PL zapowiadają śniegi może wyjdę jutro z moją na sanki, które dostała na gwiazdkę i które jeszcze nie zostały wypróbowane hmmm.....
Marzenka też tak sobie myślę że to już pojutrze przestaniesz być panną hehe:-D i nazwisko ci się zapewne zmieni:tak:

Życzę wam laseczki miłego leniuchowania a tym które w pracy żeby czas szybko wam minął;-)

I ja też się witam.

Future piękny brzuszek i bardzo zgrabny:tak:
a ten artykuł bardzo dobry, pod szpitalem jest jakaś masakra z parkowaniem, powinni to w końcu zmienić a nie zajmować się wlepianiem mandatów jak tam przecież nie ma gdzie stawać:wściekła/y::wściekła/y:

miałam wrzucić fotę łazienki i zapomniałam:zawstydzona/y: idę zrobić:-D:-p

hej martucha
macie racje pod szpitalem to sa tylko pseudo parkingi, wiec nie powiny wystawiac mandatow,
a co do innych miejsc to jestem jak najbardziej za wlepianiem mandatow, jak patrze jak inni parkuja to szczeka opada

reklama
To i ja sie witam !!! :-):-)
dopiero teraz bo obiad szykowalam i bylam w netto :tak::tak:
u nas tez zimno na minusie jest :tak::tak:wrr..gdzie ta wiosna:baffled:

future fajniutki masz brzusio i nie duzy :-):-)

Martucha dawaj dawaj fote....

Larvunia a ty gdzie sie podziewasz spisz jeszcze??

Marzenka to juz zaraz wielki dzien fajnie....:-):-)

Do góry