reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam sie w koncowce tego ciezkiego dreczacego mnie dnia.
jak fajnie ze sie konczy.
zobaczymy czu jtro gorzej ni ebedzie.
na koniec okazalo sie ze i ja mam dzis matki boskiej pienieznej i choc na chwil sie usmiechnelam:)

Martucha ja polecam blok czekoladowy oraz ciasto capucino :) pychotka :) a gdzie zaopatrujesz sie w nabial?? ja kupowalam w Lidlu bo sa tam tanie i procentowo tluszczu maja najmniej...

Ania Pr szkoda ze nie zaczelas odrazu od dukana bo kg by ci szybciej lecialy ;) a teraz moze byc problem bo z jednej diety na druga chcesz przejsc...ale mam nadzieje ze zadnego zastoju wagowego nie bedziesz miala :)

A ja wam powiem ze teraz mi ciezko wrocic na tego dukana, nawet bym chciala ale jak posmakowalam normalnego jedzenia to mi sie odechciewa... wazne ze kg nie wracaja a trace, moze nie tak duzo ale po ubraniach widze. Bylam normalnie w szoku jak spodnie sobie ostatnio kupowalam 5 rozmiarow mniejsze niz nosilam jeszcze w lipcu.... ale i tak jeszcze sporo do zrzucenia mam. Tak z 15 kg by mi sie przydalo zrzucic jeszcze....

Ostatnia edycja:
Hej z wieczora...
my juz wykapani w pizamkach...
kurde wzielam czipsy bo mnie naszlo i cholera kupilam takie ostre:szok:
ze normalnie ryj wypala.:szok::-D

Dobranoc cioteczki...

a ja się zwróciłam od lekarza. Helenka jest na pewno Helenką, nie ma innej możliwości. jest troszkę malutka, jakby o tydzień młodsza niż termin, ale cała i zdrowa. bedziemy spac spokojnie do rozwiązania. jutro szkoła rodzenia o 11. napisze o wrażeniach.
buziaki na wieczór babolki.

PR zachowam przepisy, a co do kopenhaskiej to też kiedyś byłam i na mnie działa:-)
tyle że efekt jojo później miałam ale to bardziej z mojej miłości do objadania:-D

Niuska a ile schudłaś i jak długo byłaś? i na której fazie przerwałaś?
a ciacha zrobię napewno, już same nazwy robią mi smaka;-)

Madzia27 nie kuś chipsami bo ja uzależniona:-p

my już też w łóżeczku, M jak milosc obejrzę i do spania bo coś mnie głowa boli tylko nie wiem czy to od diety czy w ogóle.

edit:

FutureMummy super że z małą wszystko ok:tak: zdaj relację ze szkoły;-)

Future super ze u helenki wsio ok:)
niuska ja tez mam nadzieję ze kg poleca dalej w dol
martucha- ja przed ciążą robilam kopenhaska wtedy chyba z 8 kg spadło:) a dunkana już nie zdazylam. Bo jaś zagoscil:)

cześć laski :-)

przeglądnęłam na szybko i zobaczyłam super przystojniaka :-) Aniu PR GRATULACJE!!!:-) Synek przesłodki!!!

Marzenka zdrówka kochana i buziaki dla Dawidka :-)

Ciacho jak dziewczynki, buziole dla was :-)

Larvunia widze ma lapka po wypadku, oby szybko wróciła :-)

Megi jak się czujesz słonko? buziak dla Zuzinki :-)

Befatka co tam w wielkim świecie? :-)duuuze cmokaski dla was :-)

Madzia ale Szymek wyrósł, nie mówiąc już jaka z Hanii laska :-)

Kasik ;-)

witam wszystkie nowe i "stare" niewymienione mamuśki :-)
u mnie chwilowo spokojnie, to może zaglądne częściej ;-)
miłego wieczorku :happy2:

Siemka Beti:-) super że w końcu zajrzałaś, wiem jak to przy małym dziecku brak czasu....ja czuję się dobrze, zero jakichkolwiek dolegliwości, czasem kłucie w podbrzuszu, jal wcześniej pisałam nie wiem czy doczytałaś byłam u ginka, wsio ok mały problemik opisałam na tajnym więc luknij parę stron wstecz w pogaduszkach:tak: dzięki za buziolki ty tam swojego brzdąca też ucałuj bo te starsze to chyba już wyrosły z przytulania:))) no i co....czekam aż mnie w końcu nawiedzisz hmmm hmmmm:dry:;-)

Magda nic nie kupiłam sobie bo zanim wyszłyśmy z domu było po 4 nim dotarłam do bankomatu i zaliczyłam aptekę była 17 więc może sobie coś upatrzę w inny dzionek:tak: Zjadłam za to sobie na kolację super zestaw z Mafii na który czekałam przeszło godzinę:dry:

Tak poza tym wieczór zleciał...brak mi jakoś już mężusia, (wiem świruję) ale tak jest....wieczór bez jego osoby to już nie wieczór:no:

reklama
Aniu lekarza wiem, ze byłas, a zaraz postaram sie doczytac na tajnym
odwiedzinki jak najbardziej, wpadne napewno :-) nie wiem, czy Kasik jutro przyjedzie, ale jakby coś to może spacerek? :-)
Widze, że Ł juz pojechał echh normalnie przerabane przed tymi misjami, ale w razie potrzeby pisz, dzwon i zaraz jestem :*

Do góry