reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ciacho fajnie się gadało ale mój najmłodszy ryczy jak opętany i nie chce nic wsiąść ani butli ani cyca. Pa

kumpela zadzwonila i wybila mnie z rytmu hehe:tak:

megi no to milych zakupow !!!:tak:
kroma papa..tak to jest z maluchami :-):-)

ja tez bym gdzies w koncu wyszla z moim bylsimy gdzies sami jak jeszcze Amelki w planach nie bylo nawet.... potem to zawsze gdzies misleismy isc i ladowalismy w domu bo nam sie spac chcialo hahhaa;p
moze na walentynki go gdzies wyciagne jak nie bedzie w szkole a dzieciaki podrzucimy dziadkom;p

PR a działa normalnie tobie ta waga? bo ja muszę jechać moją jutro oddać:wściekła/y:
włącza się, trochę poskaczą cyferki i wyłącza, no szlag by ją trafił:no:

a my po obiadku, właśnie czekam na batony czekoladowe aż stwardnieją w lodówce i czas na kawkę:-)

Ja już z Zuzką wróciłam z miasta brrr ale zimno:/ weszliśmy do Intermarche jakieś zakupki zrobić i w aptece już 30zł poszło tylko na wzmocnienie dla nas:/ teraz czekam aż dowiozą mi obiad, dziś postawiłam na zestaw z restauracji, zaszalałam jak męża nie ma, tylko jeden raz:-p:-p

Aniu piękny suwaczek:tak:

PR oj uwierz że aż takie smaczne nie są:-D to przepis z diety dukanowej:-p
no i zgadzam się, ślicznie dzieciaczki w podpisie:tak:
a twoja córcia to nie miała blond włosków na poprzednim foto?

edit:

już wrociłam do avatara i wiem że nie:-p śliczna dziewczynka:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
megi co kupilas sobie oprocz tego obiadku??...mialas zaszalec heh

Pr fajne suwaczki...

ide kapac szatanki...

reklama
hej,
u nas z nowosci to tyle, że moje dziewczyny w końcu obie zdrowe (Natala troche chyrla ale u niej to normalne). Ja za to wiecznie zmęczona jestem (najchętniej to spałabym tylko - tylko nie mam jak i kiedy).
ciacho jak tyy zgubisz pare kilo to nawet cien z ciebie nie zostanie

Do góry