reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ciacho fajnie się gadało ale mój najmłodszy ryczy jak opętany i nie chce nic wsiąść ani butli ani cyca. Pa

kumpela zadzwonila i wybila mnie z rytmu hehe:tak:

megi no to milych zakupow !!!:tak:
kroma papa..tak to jest z maluchami :-):-)

ja tez bym gdzies w koncu wyszla z moim bylsimy gdzies sami jak jeszcze Amelki w planach nie bylo nawet.... potem to zawsze gdzies misleismy isc i ladowalismy w domu bo nam sie spac chcialo hahhaa;p
moze na walentynki go gdzies wyciagne jak nie bedzie w szkole a dzieciaki podrzucimy dziadkom;p

PR a działa normalnie tobie ta waga? bo ja muszę jechać moją jutro oddać:wściekła/y:
włącza się, trochę poskaczą cyferki i wyłącza, no szlag by ją trafił:no:

a my po obiadku, właśnie czekam na batony czekoladowe aż stwardnieją w lodówce i czas na kawkę:-)

Ja już z Zuzką wróciłam z miasta brrr ale zimno:/ weszliśmy do Intermarche jakieś zakupki zrobić i w aptece już 30zł poszło tylko na wzmocnienie dla nas:/ teraz czekam aż dowiozą mi obiad, dziś postawiłam na zestaw z restauracji, zaszalałam jak męża nie ma, tylko jeden raz:-p:-p

Aniu piękny suwaczek:tak:

PR oj uwierz że aż takie smaczne nie są:-D to przepis z diety dukanowej:-p
no i zgadzam się, ślicznie dzieciaczki w podpisie:tak:
a twoja córcia to nie miała blond włosków na poprzednim foto?

edit:

już wrociłam do avatara i wiem że nie:-p śliczna dziewczynka:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
megi co kupilas sobie oprocz tego obiadku??...mialas zaszalec heh

Pr fajne suwaczki...

ide kapac szatanki...

reklama
hej,
u nas z nowosci to tyle, że moje dziewczyny w końcu obie zdrowe (Natala troche chyrla ale u niej to normalne). Ja za to wiecznie zmęczona jestem (najchętniej to spałabym tylko - tylko nie mam jak i kiedy).
ciacho jak tyy zgubisz pare kilo to nawet cien z ciebie nie zostanie

Do góry