reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam i ja

a taką sobie moja mama niespodziankę zrobiła, mój tato zawsze pamiętał o naszych urodzinach.

Daffi- tyle tych aparatów jest że człowiek głupieje, ja na razie nie zamierzam swojego wymienić bo jestem zadowolona. Na bank coś wybierzesz :)

Pr- udanych zakupów życzę i oby mały pospał.
ja do tej pory jeszcze nie wybrałam się na łowy do sklepów, już dawno miałam buty i kurtkę na zimę kupić, a zaraz się skończy i wiosna mnie zastanie, a ja dalej nie będę miała butów :)

Ostatnia edycja:
reklama
hej
wczoraj bylam u lekarza ze zdjeciem klatki piersiowej i okazalo sie ze to nie zapalenie pluc,we wtorek mam do pulmologa bo cos jest za sercem,poki co dzis juz nie poszlam do pracy osttani dzien bo musze to wszystko wylezec bo jak nie to dpiero bede miala zapalenie pluc,takze ciesze sie bardzo ze nie musze isc do szpitala.
jak sie wbije wtemat to wiecej napisze poki co maz wrocil wiec trzeba sie nim cieszyc:-)
buziaki

Dzień dobry.
Wszystkiego najlepszego Kroma z okazji wczorajszego święta:)
Nie wchodziłam wczoraj tutaj z dwóch powodów otóż choroba mnie rozłożyła, leżałam i się dosłownie pociłam, dziś już dużo lepiej chociaż katar mnie lekki dopadł i jeszcze głos mam zachrypnięty no i kaszel dokucza czasami ale biorę syropek dzięki pozwoleniu lekarza i jakoś lepiej....po drugie nic wczoraj nie mogłam napisać bo Zuzanka nam zalała kawą klawiaturę i całą noc się suszyła, małpiatka jedna to już trzeci jej raz a mój myślałam że wczoraj wyjdzie z siebie i stanie obok:-D Dziś na szczęście już działają przyciski uffff....
Co tam jeszcze miałam napisać???:)

Marzenka to dobrze że obędzie się bez pobytu w szpitalu, tylko oszczędzaj się teraz, dużo się teraz mówi o zapaleniu płuc:/

Ostatnia edycja:
No to megi17 będziemy razem rodzić hihi bo Ja też jestem w 5tyg. :-) Ja teraz 17 lutego idę do lekarza, zobaczymy co powie mam nadzieję, że same dobre wieści ... Coś Mój synek pokaszluje i z noska Mu leci oby nie był chory .. :-(

Dzien dobry..:-)

Marzenka to nie dobrze ze cos z serduchem nie tak,zbadaj sie dokladnie...:tak:

megi zdrowka kobieto....:tak:
a zuzka nie dobra hehe ...pozbawilaby tatusia kompika hehe..:-D

kroma mnie kozaki sie rozwalily i tez mialam kupic i cos nie moge nic wybrac i smigam w adidasach hehe :tak:

u mnie po sniadanku zaraz sie zbieramy i jedziemy do sklepu..
zycze udanego dnia !!:tak::tak:

witam

wpadłam wam opisac nasza niemiła przygode ku przestrodze

Szykowałam kolacje i dałem małej Zoni klucze bo stała mi przy nodze klucze były męża i nie pomyslałam ze jest przy nim takka mała latareczka która mała sprawnie rozkreciła i wysypała takie bateryjki jak od zegarka. Dalsza część przygody to moj ryk, moje wymioty i ogromne poczucie winy. Mąż nie był pewnien ile powinno byc bateri bo kiedys zgubił kilka a to taka głupia latarka. Z mama pojechała na prześwietlenie co ciekawe godzine przed nami było inne dziecko z podobnym podejzeniem. Czekaliśmy na technika który zrobił prześwietlenie na którym nic nie było. troche mi ulzyło ale ja jestem z tych panikujących i dalej sie boje że może poprostu nie wyszło na zdjęciu tak okropnie sie boje...

Dziewczyny uważajcie na dzieciaczki i oby was nigdy nic podobnego nie spotkało

Mycha:) no ja mam jak już ci wspominałam iść na początku marca dopiero bo pod koniec lutego go nie ma więc w marcu skieruje mnie na wyniki i założy kartę ciąży....Dobrze że mamy tego samego lekarza;-)

Annes nie zazdroszczę sytuacji, trzeba mieć oczy nawet w d..pie, może faktycznie nie powinnaś się zamartwiać skoro na prześwietleniu nic nie wyszło....

Ostatnia edycja:
reklama
Daffi- tyle tych aparatów jest że człowiek głupieje, ja na razie nie zamierzam swojego wymienić bo jestem zadowolona. Na bank coś wybierzesz :)

heheeh juz wybralam:D

dobra ja worce zaraz jak pomyje podlogi bo juz tylko tyle mi zostalo a tak mi sie strasznie nie chce.
jeszcze julka co posprzatam z podlogi zeby ja umyc to rozwali karton z zabwkami i koniec ona sie bawi i mysli ze mama do wieczoa bedzie czekac.

Ostatnia edycja:
Do góry