reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Czesc.

Boze ja nie pamietam kiedy tak chora bylam, najchetniej bym spala calymi dniami ale za to w nocy spac nie moge :( teraz jestem sama w domu z marta bo moj do pracy musial isc. najgorsze jest to ze juz 3 dzien biore antybiotyk i nic mi nie pomaga.. kaszle jak gruzlik i goraczke mam caly czas no i katar.... od 3 dni prawie nic nie jadlam...

Larvunia zdrowka dla Marcelka

Megi gratulacje teraz juz takie oficjalne ;)

kroma 100 lat!!!

reklama
Czesc Wszystkim
Kroma -Wszystkiego najlepszego Kochana
Matko co sie dzieje z tymi choróbskami.Laski dbajcie o siebie.
Niuska jak po 3ch dniach dalej masz goraczke po antybiotyku to chyba musisz isc do lekarza zeby Ci go szybko zmienił
Megi -fajny suwaczek.
Larvunia -ale masakra :szok:250zł no ale czego nie robi sie dla dobra dziecka.Dobrze ze w uk leki dla dzieci za free.
Cisteczko A mi nigdy tak fajnie nie wyrataja pewnie dlatego ze nie mam blaszki do nich tylko same foremki papierowe

Zdrówka dla Wszystkich .Mamuśki dbajcie o siebie

Ale miałam głupi pomysł pozwoliłąm małej wybrac zabawke a ta chwyciła ciastoline i to zestaw 20 pudełek .Chyba nie musze pisac jaki mam sajgon i to od 3 dnigrrr
Zajrze do Was pózniej Buziaki

hej....

niuskaa kuruj sie,a moze trzeba zmienic lek??...:baffled:

befatka dobre dobre mala ma zajecie przynajmniej:-D
a co do lekow to u nas tez za free..i to jest super...:tak:

ciacho apetyczne te twoje muffinki i fajne takie rozowe ...:tak::-)

my zaraz zjemy obiad,a pozniej skocze do sklepu po warzywa wymyslilam sobie salatke jarzynowa...:-)

sprawdz dokladnie larvunia czy mas zmieszac z sola morską czy z fizjologiczną.
ja mam morska do nosa, a fizjologiczną do inhalacji. w zasadzie prawie nie znam tych lekow co napisalas, ale mam nadzieje, ze Marcelek da rade i szybko mu przejdzie.

Witamy sie i my rowniez:D
ehhh po 10 poszlam z mala na spacer.
no i tak po wedrowalam sobie bo julka standardowo tylko wyszlysmy poszla spac... jakw stala poszlam do brata na kawke.... posiedzialam no i w koncu zbieram sie do wyjscia bo Julka zaczela robic si enie znosna. wiec ja ubieram mala (kacperek spal) i brat pakowal mi torbe julki zeby szybko sie obrobic. no w kazdym razie jestem w domu szukam w torbie kluczy i zonk! okazuje sie ze nie ma! dzwonie do m czy ma auto i moze przyjechac otworzyc mi dom a on mowi ze jego klucze saw domu! a niech to szlak! dzwonie do brata okazuje sie ze klucze u niego leza wiec musialam znow gonic do brata i wrocic. 2 godzinki spacerowania zaliczylysmy:)

no i dziewczyny dzis lub jutro bede miala juz nowy aparat:) jejku jak ja sie doczekac nie moge az w koncu bede mogla robic ładne zdjecia. i pobawic sie znow w amatora fotografii! to jest to co kocham najbardziej! dzieki julce odkrylam swoja pasje! uwielbiam pstrykac fotki ale nie tlyko Julce! no i mam metlik bo wahamy sie miedzy 3 aparatami! jak jest tanszy to znowu nie ma tego co chcemy a za to w innym jest cos czego nie ma w trzecim. i czeka mnie teraz powazny wybor! Bo M kupuje go dla mnie i ja nie wiem sama juz jaki chce!!!

u nas wreszcie poprawa ze zdrowiem. Julka juz w ogole nie kaszle ufff... jak dotrwa tak do wtorku to smigamy na szczepienie wreszcie. ja tez duzo lepiej, jeszcze tylko uszy przytkane i nie slysze za dobrze ale dzis juz 2 razy czulam zapach....:D
tak to jadlam bo jadlam i zero jakos wrazenia na mnie ejdzenie robilo;p

Niuska- moze ten antybiotyk na ciebie nie dziala
larvunia- masakra tyle na leki kasy, ale mam nadzieję ze po tym w końcu małemu przejdzie.

Ciacho- ale pysznie wyglądają, a ja nie moge słodkiego:(
a my byliśmy na spacerku z asia, ale zimno, teraz pawel do pracy poszedl a my sami w domku:( i do tego znow cos sie komputer nie chce włączyć dobrze ze mam internet na tel:p

Witam Was dziewczyny, jestem początkująca na tym forum dopiero wczoraj założyłam konto. Podoba Mi się tutaj, mam nadzieję że z czasem się wkręcę :-) Mieszkam w Międzyrzeczu mam już swoją rodzinkę, Synka Wojtusia, męża i drugie dziecko w drodze :) ale to dopiero 5tydzień, ale mam nadzieję że wszystko będzie w porządku :) Pozdrawiam Was ciepło. Magda :)

hej madzia;p
fajnie ze dolaczylas;p
jak samopoczucie?

reklama
larvunia ladny spis a ten Lymphomyosot jest chyba homeopatyczny z tego co pamietam
starsza miala cos podobnego i doopy jest okazalo sie ze jest na niego uczulona i miala zapalenie gardla od tego:eek::-(
generalnie jest tak ze przy powiekszonym migadle dzieciaki choruja na anginy non stop i na uszy,
jak da sie leczyc to lecz zwlaszcza ze jest troche maly

a dlaczego nie przepisze mlodemu szczepionki IRS 19?
u nas za pierwszym razem pieknie zadzialala na migdala przez rok bylo cicho:-)

Do góry