reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kilka fotek w galerii;]
bylismy na spacerku i pytac oprzedszkole dzis 26 lutego sa drzwi otwarte a amelka krzyczala ze chce isc juz dzis do dzieci ciekawe jak to bedzie potem...
ej laski a zauwazylyscie ze godziny postow sie niezgadzaja? co znow z tym forum...

reklama
w internecie znalazlam to:

Hurtownia i Komis Artykułów Dziecięcych MAŁOLAT ul. Kosynierów Gdyńskich 44
66-400 Gorzów Wielkopolski

ale ompletnie nie wiem co to jest, bo nie slyszalam o tym nigdzie.

powodzenia

MAŁOLAT - maja tam zabawki, wózki łóżeczka i drobiazgi dla malutkich dzieci.. a czy tam jest komis to nie wiem, kiedyś nie było. Kiedyś tzn 4,5roku temu kupowałam tam wózek dla swego synka i nawet udało mi się tanio kupić bo za nie całe 500zł coś takiego jak wcześniej chyba larvunia pokazywała zdjęcie , że kiedyś miała. Ale wtedy to ja nie wiedziałam, że w Nilago maja wózki i szukałam tylko w Gorzowie tam gdzie wiedziałam i własnie na MAłOLATA trafiłam. do jechać do niego można tak samo jak do Urzędu Skarbowego tylko chyba jedno skrzyżowanie dalej i po lewej stronie jest bank, alianz i w tym budynku jest ten małolat a obok jakieś meble kiedyś były.

Dziewczyny dziękuje za odpowiedzi co do stulejki na razie się wstrzymam, poczekam do wiosny może mu się wszytko odklei i nie będzie trzeba nic robić, bo już mieliśmy ładnie odklejoną skórkę i się naciągała ale ostatnio mały chorował dużo i w kąpieli go już męczyć nie chciałam no i teraz tego skutek znowu zaklejona a pediatra już panika i chirurga kazała odwiedzać...:-(

FutureMummy to ile ty w miesiącu masz rytmiki z dziećmi, że 8zł opłaty. Ja u nas w przedszkolu płace 20zł za dwa razy w tygodniu na 30minut a teraz jak są ferie to 15zł choć dla mnie to śmieszne bo ferie są dwa tygodnie to skoro połowa miesiąca i połowa opłaty to powinno być 10 zł a nie 15 zł no ale coż tak sobie pani wymyśliła:-) I opłatę pobierają od razu jak wnosisz opłatę za przedszkole i nie ma zmiłuj się choć nie wiem jak jest z tym,i co nie płacą za przedszkole ale chyba za rytmikę tez płacą raz w miesiącu

Pozdrawiam WAS kobietki może jeszcze kiedyś was odwiedzę ale u mnie ostatnio ciężko z czasem i nawet nie mam czasu by popisać z dziewczynami na sierpniówkach2011:wściekła/y:
buziaki i jeszcze raz dzięki

Zazdrosc przeradza sie teraz w darcie i wymyslanie zeby zwrócić na nia uwagę chyba, no i do tego nuda i siedzenie w domu i ja dostaje na głowę tez przez nia bo ile można tego darcia słuchać i sobie gardlo zedrzec, eh mam nadzieję ze nie długo sie zrobi ciepło i na długie spacery będziemy mogli chodzić w końcu

nie martw się nie jesteś sama, ja też dostaję na głowę, bo ile to można w murach siedzieć i obiady robić. Ja się już modlę o to ciepło. A małej z czasem przejdzie, jak się oswoi i przyzwyczai do małego. Moja też ciągle cuduje żeby na siebie uwagę zwrócić.
Chociaż już zaczęła małego tulić i bujać i piciu mu daje :)
A z tym cycem, to mój się chyba obraził, bo nie chce ciągnąć w dzień. Potrafi nie jeść do 12-stej a wiem, że jest głodny. I wtedy na butle mu ściągam, a w nocy za to je jak opętany. Mam nadzieję, że nie odrzuci cyca, bo mi mleka coraz mniej przybywa.

Mycha- dzięki i chyba ci nie w tym linku podziękowałam.

A ten Małolat to w końcu jest czy go nie ma, bo ja tam ostatnio byłam jak Młoda miała z parę m-cy.

Madzia dzięki za zaproszenie, tym razem ktoś mnie wypatrzył na nk :) a poza tym to ty masz fajnie z nimi, bo mała już duża Panna, a ty ciągle młoda :) Ja trochę żałuję, że sobie szybciej dziecka nie zrobiłam, mogłabym mieć teraz taką 8 latkę. Jakoś lubię starszaki, chociaż moich bym za nic w świecie nie oddała :)

Ostatnia edycja:
sklep Małolat juz nie istnieje, od chyba 2 lat
wiec nie ma co jechac

ja dzisiaj dostane szalu przez to dzwonienie w uchu no wychodze z siebie, bo wszystko mnie dzisiaj denerwuje:eek:

Kroma a prosze prosze
chcialam cie ujrzec hehe i twoje male pieknosci...:tak:
a czy ja mam fajnie hmm....troche tak i troche nie hehe:baffled:
bo ta moja piekna 8 latka to jest juz taka pyskata ze szkoda gadac hehe:angry::angry:
na wszystko ma odpowiedz...:tak:no ale taki to urok dzieci...
czasem wolalabym niemowlaczka pieknie spiacego :-D:-D
no a z tym ze ja mloda dupa i mam duze dziecie to akurat sie zgodze :tak::-D
tak jakos mi sie szybko baby zachcialo :tak:

Pr i jakie szanse na przedszkole ma amelka? pojdzie od wrzesnia? czy narazie jej nie zapisywalas??:baffled:

ide tlumaczyc lekcje tej mojej madralinskiej :tak:

kroma- amelka tez tuli malego pomaga przewijac, kompac, karmic... itd tylko jej sie chyba bardziej nudzi niz zazdrosna....
magda- zapisy od marca- a szanse ma niby bardzo duze bo obydwoje pracujemy...

Pr- w sumie to już twoja córcia zaraz kończy 3 latka, jeszcze trochę i się ciepło zrobi, bliżej niż dalej, wtedy zawsze będzie mogła na dworze się wyszumieć. Pójdzie do przedszkola to będzie miała zajęcie. Ja bym też moją dała, ale ona za mała, dopiero 2 lata skończy.

Madzia- dzięki, wszystkie dzieciaki są słodkie, do czasu aż się z nimi troszkę nie po przebywa i nie zaczynają pyskować. Moja mała już pokazuje fochy i racja w tym, że niemowlęta są najfajniejsze, no oprócz tych kolek jak płaczą w niebo głosy, mój ma teraz taki fajny etap. Pośpi, poje, pośmieje się, czasem po marudzi, z chęcią zatrzymałbym taki czas na dłużej, ale się nie da. Wszystkie dzieci w końcu dorosną.

WItam

Ja do "Malolata" chodzilam jak bylam w ciąży, tam był sklep i komis. Kiedyś zaszłam tak żeby młodemu coś kupić i zamknięty, sklep zlikwidowany. Więc na 100% już go tam nie ma.

Myszka_81- ja miałam dla mojego xlandera xt, świetnie się sprawdził, dawał radę w kazdym terenie, minus do:waga 14 kg to dla mnie zbyt dużo. Plusem było napewno to, że to popularny wózek i b. szybko go sprzedałam, nie tracąc dużo.Treraz śmigamy peg perego pliko p3.

future- czy ten komis jest koło pętli tramwajowej????

reklama
Hej już po lekarzu, mam o siebie dbać teraz ciąża początkowa ok 5 tygodni...

Dlaczego mi nie pokazuje się Zuzi suwaczek??? jest tylko link:/

No to fajnie...:-)
a jak lekarz w porzadku?
duzo za wizyte kasuja teraz?

a suwaczek cos chyba zle zrobilas ze go nie widac....

Ostatnia edycja:
Do góry