reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dobry wieczor kochane:-)
madziarena a na tych spotkaniach byl jakis oddzielny pokoj dla dzieci,zeby milay gdzie sie bawic?i co znalazlas mnie gdzies na fotkach?
ja dzis pierwszy raz od 2 lat bylam na solarium:-):-)az milo bylo sie tak wylegiwac:-)
u mnie dalej kolezanka jest i jeszcze troche pobedzie dlatego malo pisze:-)
buziaki

reklama
Mój M się chyba rozłożył leży i narzeka:-ppewnei jutro do pracy nie pójdzie, co mi byłoby pewnie na rękę, bo trochę załatwień mam w banku, a on późno z pracy wraca, a z Młodym to nic nie załatwie.

Wczoraj Mały w banku zrobił mi taki obciach, że szok. Zrobił kupe, przebierałam go (pan był tak miły że mi udostępnił swoje biurko) a ten z tą osraną pupką wyrywał mi się i uwalił panu biurko. Dobrze, ze Pan wyrozumiały i dzieciaty:laugh2:Potem jak wychodzilismy dostał histerii i nie chciał włożyć kurtki:wściekła/y:

Zaraz idę spać tylko "Kości" dooglądam.

Dobranoc

Cześć Larvunia ;-)
Future przypomniałam sobie jak to ja namiętnie w pierwszej ciąży "studiowałam" te wszystkie gazetki o dzieciach:-D:-)
Aneteczka ale się uśmiałam z tej Twojej przygody z Miłoszkiem w banku:-D Ale sytuacji nie zazdroszczę:sorry2:

Lili:-):-):-) kawki w tym roku już ci nie odpuszczę więc się szykuj:-):-):-D
jak dziewczynki? co u was?

ja padnięta, zmykam do spania,dobrej nocki dziewczyny!

ja juz dawno po sniadaniu,
chyba musze isc do laryngologa,ale najpierw po skierowanie do rodzinnej bo szumi mi w uchu kurna szalu dostane:wściekła/y:

reklama
madzia jak szymek w przedszkolu?

nie pytaj :-D:-D
dzis byla afera o kapcie bo te co tam ma sa juz dziurawe
i chcialam dac mu inne,to zaczal uciekac po domu
bo innych nie wezmie wrr...nie chce :no:
i zabral spowrotem dziurawe...co za wstyd...:wściekła/y::wściekła/y:
ale dzis jedziemy na miasto jak wroci kupic nowe niech sam wybierze:tak:
jakie chce i moze bedzie nosil
a dziurawe wyrzuci...

Do góry