reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
larvunia, normalnie widzialam jablczyńska, poracha, za nisko i wogole widac braki w emisji. a tekst jaki elokwentny. mam 3 zyczenia, wszystkie 3 do spelnienia. ja bym jeszcze dodala: i flaszke do skończenia ;)))

co do ruchow moja droga, to moja sie od 6 rano tak pupką wypina w pępek, że nie mam jak usiąśc ani się położyć. Normalnie katastrofa. a ja zamierzam miec zrównoważone dziecko ;) hehe a tu normalnie widze nadpobudliwość psycho-ruchową ;)
co do HM to szkoda, ze u nas nie ma. kupilam sobie kiedys w anglii skóre i jeansy, i to byly moje najlepsze spodnie, niestety się schodzily, ale kurtke mam do dzis. ale bylam w polce kilka razy w poznaniu czy Lodzi, ale nic ciekawego nie wypatrzylam. aha i jeszcze taką różową bokserke z przeceny, za 1 funta, też ją gdzieś mam :-)

Witam laski, ja jak zwykle szybko. Widzę, że wy ciągle na forum siedzicie, też bym chciała mieć tyle czasu. Cofnęłam się 10 stron i nie przeczytałam wszystkiego. Muszę obiad robić

Future- a co do ruchów, to moja córka mnie tak bombardowała, że w nocy mąż mój czuł jak leżał koło mnie, a nie jest nadpobudliwa. Jest normalnym dzieckiem, a też myślałam, że będzie łobuzować.
A z tym HM to koleżanka była teraz na wyprzedażach i mówi że w tym roku nic nie ma, wszystko wykupione.

Dobra bo sie przykleiłam do tego lapka a dziecko samo sie bawi hi hi..obiadek trzeba zrobic z młodą na spacerka sie wyposcic, zakupki zrobic moze po lumpkach pozagladam tam tez H&M mają :) jedne portki dla małej takie boskie jeany wynalazłam ze sama bym wtakich chodziła jakbym miała taką zgrabna dupke he he :laugh2:

Miłego popołudnia...:-)

Larvunia popłakałam się :) rewelacja !!!

Kurczę wpadłam przypadkowo na zdjęcia z Iraku ... i tak mnie naszło ... ciekawe czy w tym roku JW też będzie organizować spotkania dla rodzin tak jak wtedy gdy byli w Iraku. Mam nadzieje dziewczynki, że będziecie jeździć :) ???

Jakoś tak mi smutno samej, mój mąż w górach na dwa tygodnie a ja sama z małą... jejku to tylko 10 dni a co będzie jak mi wyjedzie na 7 miesięcy ... powoli zaczynam mieć doła ...

Hej ale od rana popisałyście aż nie chce mi się czytać:) i nie będę:p Mam jednak Wojtka od po 6 rano ale położyłam go i ładnie ze mną zasnął:) jeszcze niecałe 2 godzinki i mama go odbierze a my później na kawkę do naszej psiapsióły pojedziemy....

reklama
laski nie zazdroszcze wam z tymi wyjazdami facetów. jak moj przed wigilia pojechal do swoich rodzicow na noc, do strzelec, to nie spalam cala noc, i pol nocy pisalismy smsy, a co dopiero tak daleko. chociaz przyznam ze jak mam go na codzidzien, to czaem drazni ;)
ale w razie co jakbyscie potrzebowaly, to my tu dla Was zawsze bedziemy ;)

i wlasnie krew mi tumknęła z nochala ide polezec :tak:

Do góry