reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ciasteczko to fajnie a na jakis filmek idziesz czy bajka??
powodzenia u dentysty :-):-)
wypije kawe i ide odkurzyc chate bo znowu syf i kurzu pelno
:wściekła/y::wściekła/y:

my tez bylismy na festynie i tak naprawde dopiero po 12 sie rozkrecilo
magda idziemy na "disco robaczki" taka bajka o jakis dzdzownicach z gitarami
ja tam lubie ogladac bajki dla dzieci hehe

Czołem miłe panie:-) U nas dzis słonecznie jak narazie. Skubne jakieś śnadanko i pomykam do miasta, przez te wczorajsze sklepy pozamykane skończylo mi sie kilka rzeczy nawet nie doczytałam nigdzie że będą zamknięte wczoraj więc nie zrobiłam zakupów, dobrze że chleba miałam dość:-)Mój dziś na służbie, same jesteśmy...jutro jak wróci to ruszamy do Mogilna na środową sprawe (pisałam wcześniej jak któraś nie doczytała) ale następnego dnia będziemy wracać:tak:

Jak usunąć zdjęcia które dodałam do grupy? nawaliło mi sie ich nie chciałam ich tu wkleić a coś pochrzaniłam:wściekła/y: próbowałam i nie mogę ich zlikwidoawać...

Cześć kobietki;-) Nie było mnie tu troszkę, bo pojechałiśmy do Nowej Soli do moich rodziców:-) Fajnie było:-) Tylko jestem "z lekka" wkurzona, bo poszłam tam sobie do salonu fryzjerskiego, w którym ostatnio fajnie mnie obcięli, no i myślałam że teraz też będę zadowolona, a tu lipa, płakać mi się chciało jak przyszłam do domu, a wieczorem sama sobie docinałam i w sumie już trochę lepiej to wygląda, ale i tak niezbyt ciekawie, i tak krótko... a kasa poszła w błoto:wściekła/y: Jej, w N.Soli Odra już tak wysoko, jutro ma tam nadejść fala, mam nadzieję że do moich nie dojdzie...w 97 roku pół miasta prawie zalało...
Larvuniu, no już kochana doczytałam te "zaległe" Twoje posty do mnie:tak:;-) Jak chomiczki się sprawują? Nie uciekają już, nie gryzą Marcelka?
Beacia trzymam kciuki żeby choróbsko szybko sobie poszło!
Madzia, a u Was to jakie święto dzisiaj jest, bo nie bardzo się orientuję?..:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

JA dziś z dziewczynami do fikolandu na 17 idę , bo koleżanka Ali zaprosiła je na urodzinki, więc będzie 2 godzinki szaleństwa:tak::-D

reklama
hejka larvunia słuchaj dowedziałm sie ze do tego przedszkola dostała sie dziewczynka której mama nie pracuje niby ma małe gospodarstwo chocaz siedzi w domu, mieszka razem z tesciami idz sie jeszcze dowiadywac w sprawie Marcelka skoro chcesz do pracy isc
chyba pojde w lape dac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
paranoja jakas... wiem ze sie nie dostal :-(
i wiem ze ludzie kombinuja a dzieki znajomoscia maja co chca :wściekła/y:
dlaczego ja nie mam tam znajomosci?! :dry:
dzis juz nie zdaze wogole niechce mi sie w lasnie wrocilam z sulecina....
dali mi skierowanie z urzedu pracy do budowlanki ZNOWU porabani sa w tym urzedzie :dry: zero doswiadczenia a ludzi pchaja....
no ale z innej beczki dostalam dofinansowanie do czynszu i to mi dzis poprawilo humorek :sorry2:

lili kochana jak prawko?
jakbys miala gdzies kiedys jakies akwarium taniej do sprzedania to pisz.... ja nadal chce te rybki ;-)
chomiczki juz grzeczne ;-) choc jedna dokazuje ta Mimi i pokazuje ze rzadzi w klatce ;-)

Do góry