reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Troszkę nudy dzisiaj, a w moim rodzinnym mieście jest dziś Stachurski i ogólnie jakaś impreza bo otwarcie uroczyste nowej fontanny jest:-) We wtorek teraz jedziemy do Mogilna bo 26 maja mam sprawe o zrzeknięcie się spadku po mojej zmarłej babci przez moją Zuzke bo i ona też musi jako nasze dziecko, potrzebne to nie wiem po co:dry:tylko kase przez to stracimy na dojazd 80zł pójdzie się j...ć sorki bo juz sie wkurzam na samą myśl:no: juz w sumie 3 sprawa a nic się wyjasnic nie chce:dry:

reklama
witam wieczornie:-)
dawidkowi przebila sie prawa i lewa dolna piatka:-D:-D
a tak u nas wszytsko ok,fajnie dzien dzis spedzilismy:-)wiecie co ja wam cos powiem ze naprawde jestem zadowolona z tego fotelika wprawdzie moj dawidka wozi ale chodzi o to ze teraz bardzo mobilni jestesmy:-):-):-):-)a autem to wiecie nie to samo:-):-):-):-)
ah fajnie bylo sobie polezec na trawce sloneczko cisza i te sprawy:tak::tak::tak:
madzia mialam sie pytac ciebie,te kwiatki co masz na scianie w domu to te takie na sztuki naklejki czy to taka tapeta?bardzo ladnie to wyglada i tak sie zastanawiam zeby cos takiego na scianie w sypialni nad lozkiem skombinowac,ile placilas pamietasz?
ciasteczko jednak umylam te okna:-D:-D:-D:-Di nie padalo:-D:-D:-D
kurcze no u ciebie wiecznie cos:dry:
larvunia jak tam wypad?
katgen jak zdrowko izulki?
daffi to juz wiem:tak:zdrowka
a beti?MY CHCEMY WIKTORKA ZOBACZYC:-D
megi ty mi lepiej juz na temat kasy nic niepisz,bo zajoba mozna dostac..bo wciaz jej brak!!!!

Marzenka to fajnie ze fotelik sluzy i maly chetnie w nim siedzi troszke wam zazdroszcze bo ja mam w polsce taki fotelik na bagaznik i nie zmiescil nam sie teraz juz do auta :wściekła/y::wściekła/y:i nie przywiozlam a teraz za nim pojade to juz jesien bedzie to sie nie przyda :no::no:szkoda tez chcialam pojezdzic rowerkiem.

a to na scianie to naklejki sa kupilam je tutaj tydzien temu bylo tego duzo az 5 arkuszy i zaplacilam 3 euro :-):-) tanioszka a efekt super !!! :-):-)

dobra spadam wyrko robic bo mlody spiacy juz...do jutra :-):-)
..

Ostatnia edycja:
Kurde posta mi wrabało
witam tak przy okazji :-)
My dalej chore buu
Ja zdycham dawno nie byłam tak chora.Zatoki mi schodza czyli katar ból głowy ,gardła i uszu masakra jakas.Noi i gruźliczy kaszel doszedł :no:
Młoda tez smarka od poniedziałku ciagle jej sie z noska leje wiec to juz raczej nie jest normalny katar bo zazwyczaj ma 2 -3 dni ostatni raz tak smarała jak jej wszystki 4ki na raz szły
Apropos Marzenka jestes p[ewna ze u Dawidka to piątka???Ja mysle ze to 4ka bo z tego co wiem piątki to po drugim roku zycia dopiero wychodza.Moja nie ma jeszcze zednej.
Madzia na dach trzeba było zarzucic siedzonko :-D:-DA tak powaznie to moze mame popros to ci kurierem przysle u nas jest pełno firm kurierskich polska -uk u Was pewnie tez i wcale nie wychodzi tak drogo
Ciasteczko współczuje ząbka
Megi a nie mozecie jakos przez adwokata to załatwic jakies pełnomocnictwo wysłac ??My tak 90% spraw złatwiamy albo przez Jacka rodziców.Kurcze małe dziecko macie albo niech osoba na której rzecz sie zrzekacie niech pokryje koszty paliwa nie ma nic za darmo. A na koniec nawet dziekuje nie usłyszysz wrrr...
Dobra ide do mojego małego gałganka
Miłego wieczorku laski

Doberek ja wlasnie wstalam i wstawilam jajka na sniadanko
mam jakas chetke z majonezem zjesc hehe :-):-)
a na obiad serwuje grilla bo nie chce sie gotowac :no:
zdrowka dla was wszystkich jakies chorobska widze panuja...

Szymon tez nie ma jeszcze zebow z tylu tych ostatnich :no: dlugo cos to wychodzi...
a za tydzien w poniedzialek ide na bilans z mlodym :-)
u nas jutro jeszcze swieto i wolne jest hania dopiero w srode do szkoly idzie :tak:

dobra spadam...

Witam się niedzielnie:-) Ja zaraz smigam do kosciółka, potem mój a ja za obiad sie wezme, po obiadku spacerek i moze na loda pójdziemy;-)
Marzenka gratuluje Dawidkowi kolejnych ząbkow:tak:
Befatka no tu masz racje ale ta cala sprawa jest z powództwa brata mojego taty no a to jak mam od niego kase wołać to troche mi wstyd:sorry2:mam nadzieje jednak że skończy sie to juz na tej środowej rozprawie:sorry2: oby!

dobra ja uciekam bo na msze sie nie wyszykuje milego dnia wszystkim:-)

Hello gdzie jestescie??
my bylismy w miescie na spacerku a teraz grillek sie robi...:-):-)
pogoda dzis super !!!
wrzucilam kilka fotek z dzis do galeri zapraszam do ogladania :-):-)

reklama
madzia tu w weekend praktycznie pustki, nie wiem co musialoby sie stac zeby byl ruch,
zreszta piekna pogoda kazdy korzysta, my tez bylismy ale juz mnie stopy bolaly niewygodne buty:eek:

Do góry