reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
helo wszystkim po weekendzie

Ja tez wspolczuje rodzinom ale powiem szczerze z etego prezydenta to ani troche nie zaluje nic dobrego do naszego kraju nie wniosl mozecie mnie linczowac aletakie moje zdanie ;p

Wogole jak sie to stalo bylam w szkole kolega przerwal na chwile zajecia i mowi ze samolot sie rozbil i wszyscy lacznie z prezydentem zgineli a Doktorek tak tak no no no to przejdzmy dalej do prezentacji :)

Ostatnia edycja:
u nas prezydent to jest tylko do reprezentacji ogolnie to on ma minimalna wladze a mi zal jego to byl prawdziwy patriota a najbardziej mi zal jego zona wyladala na super babeczke

larvunia kobito tobie sie nudzia a mi niedaja sie ponudzic...

witam sie i ja:)
u mnie sloneczko swieci ale niebo jakies pochmurne... mam w planach mega spacerek z moja terrorystka ale czy pogoda nam na to pozwoli????

daffi ja tez dzis spacerek mam w planach, jak codzien ;-) no wczoraj co nie bylismy bo padalo ciagle :confused2:

ciasteczko a ty co takiego robisz ze sie nie nudzisz, moze tez porobie to samo :-D

PR a ja bym siedziala caly dzien gdyby nie to ze dupsko boli jak za dlugo siedze :-)

kurde moj mi autko zabral :baffled:
wiec do lasu ide dzis z buta :confused2:
a chcialam do sklepu zajechac odrazu kurde... nie mam nic na obiad :sorry:
ggggrrrr w takich chwilach nie lubie miec psa... bo bedzie trza go z mlodym zaprowadzic na gore i z nowu trzeba bedzie zejsc zeby isc do sklepu :confused2: no i pozniej znowu wejsc z zakupami na 3 pietro ;/

reklama
kurde moj mi autko zabral :baffled:
wiec do lasu ide dzis z buta :confused2:
a chcialam do sklepu zajechac odrazu kurde... nie mam nic na obiad :sorry:
ggggrrrr w takich chwilach nie lubie miec psa... bo bedzie trza go z mlodym zaprowadzic na gore i z nowu trzeba bedzie zejsc zeby isc do sklepu :confused2: no i pozniej znowu wejsc z zakupami na 3 pietro ;/

o masakra wspolczucia!
my mame koszmarne nocki!!
to co sie dzieje z moim dzieckiem przez zeby to masakra!
co godzine od 1 w nocy dawala pobudke z placzem!!!!!!!!
jestem niewyspana i zla jak nigdy
d010.gif

Do góry